Pherolab+ Pheromone

(5 customer reviews)

RM80.00

PheroLAB+ Pheromone yang diformulasi dari Canada ini adalah perfumes berpheromone terbaru di Kedaipheromone.com. Bauan yang menarik, musky + soft dan gabungan pheromone yang hebat menjadikannya pilihan lelaki di luar sana walaupun ia baru sahaja dilancarkan.Dapatkan sekarang kerana stok adalah terhad.

Out of stock

SECURE CHECKOUT
SKU: pherolab+ Category: Tags: ,

PheroLAB+

Perfumes Pheromone terbaru 2019

Dengan 10 gabungan pheromone manusia bersama dengan wangian haruman MUSKY & LEMBUT.. Pherolab+ pasti memukau, memikat & menggoda SI DIA..

Sepertimana yang sedia maklum dengan wangian berpheromone, wangian pheromone sudah tidak asing lagi dalam arena pikat memikat wanita ini. Kali ini kami bawakan kepada anda sesuatu yang lebih LUAR BIASA!

Gabungan 10 jenis pheromone manusia ini pasti mendatangkan LEBIH EFEK dan LEBIH POWER!

Pherolab+ bukanlah wangian biasa yang anda pernah nampak di pasaran kerana Pherolab+ Perfumes ini diadunkan dengan 10 jenis pheromone manusia yang mampu memikat dan menggoda orang di sekeliling anda terutamanya wanita. Pherolab ini dirumus khas untuk lelaki yang ingin serlahkan ketrampilan dan kejantanan anda. Wangian dari Pherolab+ ini jika dihidu oleh mereka di sekeliling anda terutamanya wanita, mereka akan mudah mesra, suka, dan terpesona dengan anda. Bayangkan aura lelaki sejati dari anda pasti membuatkan wanita idaman anda terpikat dan takkan lepaskan anda.

Cuba Pherolab+ harini dan tarik perhatian idaman wanita sekarang! This is science of attractions.

PHEROMONE DIANGGAP SEBAGAI SENJATA MEMIKAT & MENGGODA UNTUK LELAKI!

Sering digelar sebagai MINYAK PENGASIH MODEN, atau MINYAK DAGU MODEN. Sesuai dengan gelarannya perfumes Pherolab + pheromone ini pasti membuatkan sesiapa yang terhidu akan tergila-gila kan anda..Asyik rindu!

Pherolab+ Pheromone 1

Efek PheroLAB+ Pheromone :

– Lelaki bujang mudah mendapatkan kekasih/ teman wanita. Sesuai untuk lelaki yang sedang mencari teman hidup atau permaisuri di hati.

– Suami yang ingin memujuk isteri atau menggoda isteri untuk hubungan yang lebih INTIM! Hubungan INTIM bersama isteri menjadi semakin bahagia dan menyeronokkan.

– Untuk yang menggunakan ketika bekerja/ bisnes. Orang lebih mesra dan mudah untuk terima pendapat kerana wangian pheromone buatkan mereka selesa dan pheromone buatkan si pemakai menjadi DOMINAT & ALPHA.

Aura maskulin & kelakian lebih terserlah. Dengan bau musky dan dicampur dengan gabungan pheromone yang ada, wanita-wanita disekeliling ada akan menganggap si pemakai BUKAN LAH LELAKI BIASA- BIASA.

Lebih konfiden, kerana ramuan pheromone yang ada menjadikan si pemakai lebih confident terutama sekali bila berhadapan dengan orang ramai tidak kira lelaki atau wanita.

BAYANGKAN ANTARA LELAKI-LELAKI YANG ADA..

ANDA DIANGGAP ISTIMEWA

DIKALANGAN PARA WANITA DI SEKELILING ANDA.

MENARIK BUKAN?

Pherolab+ Pheromone 2

PheroLAB + Pheromone di formulasikan di Canada ini sesuai untuk digunakan dalam acara apa sekalipun.

 • Dating
 • Majlis Rasmi
 • Bisnes/ Tempat Kerja
 • Hotel/ Club
 • Bersukan
 • Melepak bersama rakan-rakan

Gabungan 10 pheromone manusia

LEBIH POWER. LEBIH EFEK.

Wangian Pherolab+ dengan wangian yang unik dan memikat ini diadunkan bersama-sama pheromone-pheromone sintetik manusia terkini yang dihasilkan ini menjadikan wangian ini sangat diperlukan oleh semua lelaki. Ibarat MINYAK PENGASIH ZAMAN MODEN.

Androstenol

Social pheromone which elicits a strong social-lubricant effect, and reduces inhibitions. When combined with certain pheromones, opens the door to sexual arousal.

Androstratrione

The “visual brightener” pheromone. Androstatrione is a molecule similar to androstenEtrione, in that it creates noticeable visual effects.

Androstadianone

Enhances beneficial effect sexual desire and arousal.

Andostenone

“Buffers” the potentially objectionable reaction to androstenes, powerfully reinforces the social effects. Causes women to engage in sexually promiscuous conversation.

Alpha Andrestanol

Social pheromone which elicits a strong social-lubricant effect, and reduces inhibitions. When combined with certain pheromones, opens the door to sexual arousal.

Alpha Androstenone

Reinforces characteristics of androstenone. Promotes the sense of “trust” with potential mates. Lacks the aggressive dominance profile seen with androstenone.

Androstenone

Reinforces characteristics of androstenone. Promotes the sense of “trust” with potential mates. Lacks the aggressive dominance profile seen with androstenone.

Dehydroepiandrosterone

Androgynous pheromone that has mild pheromonal effects alone. When combined with certain pheromones, uniquely reinforces the effect and character of each. Also is a fixative that moderates odor and promotes the linear time release of pheromones into the air.

Oxytocin

Oxytocin is a hormone secreted by the posterior lobe of the pituitary gland, a pea-sized structure at the base of the brain. It's sometimes known as the "cuddle hormone" or the "love hormone," because it is released when people snuggle up or bond socially.

Estratetraenol

Enhances men’s arousal and mood in certain circumstances.

Pherolab+ Pheromone 3
Pherolab+ Pheromone 4
Pherolab+ Pheromone 5
Pherolab+ Pheromone 6
Pherolab+ Pheromone 7
Pherolab+ Pheromone 8

Cara guna pheroLab+

Jika anda sudah pernah menjadi rakan pelanggan kedaipheromone.com sebelum ini, sudah pasti anda sudah tahu bagaimana menggunakan perfumes pheromone yang berasaskan pati (concentrated) ini, caranya sama sahaja. Jika anda baru pertama kali bersama kami, boleh lihat gambar di bawah untuk lebih faham. Apa yang penting, pastikan corong penitis tidak terkena pada kulit bagi mengelakkan pheromone yang terkandung di dalam botol tidak dicemari. Jangan lupa tutup semula selepas digunakan. Kemudian, jangan gosok, cuma calit atau sentuhkan sahaja di kulit anda di bahagian nadi di lengan dan nadi di leher. Anda juga boleh letakkan di kawasan badan yang aliran darah tinggi seperti di dada dan lain-lain lagi. 2 atau 3 titis sahaja.

Pherolab+ Pheromone 9

Harga PheroLAB+

PERHATIAN! Ini adalah harga pengenalan PheroLAB+ pheromone. Harga ini mungkin akan dinaikkan sedikit masa lagi. Pastikan anda dapatkan secepat mungkin.

BONUS HEBAT! Untuk para pelanggan kedaipheromone.com, sempena harga pengenalan ini.. Kos poslaju  & COD Pherolab anda adalah PERCUMA! Anda cuma hanya perlu bayar harga produk sahaja!

 

Pherolab+ Pheromone 10

Harga sebotol PheroLAB+ (10ml) Rm80 sahaja

*Untuk penggunaan biasa, 10ml pheroLAB + boleh digunakan hampir 2 bulan.Ini bergantung pada kekerapan anda menggunakannya.

 

Anda boleh terus membuat pembelian di website jika anda ingin menggunakan kad kredit atau kad debit, atau klik button whatsapp di bawah untuk buat pembelian di whatsapp.

Jika anda lebih selesa untuk COD PheroLAB+ anda bersama pengedar-pengedar sah kami di seluruh Malaysia,klik button di bawah dan hubungi pengedar terdekat di kawasan anda.CEPAT & MESRA!

ORDER SEKARANG DAN PIKAT ORANG SEKELILING ANDA DENGAN WANGIAN INI !

IKUT CARA MUDAH BUAT TEMPAHAN DI BAWAH

HARGA PROMOSI SEKARANG CUMA RM80 SEBOTOL!

Out of stock

Pherolab+ Pheromone 11

5 reviews for Pherolab+ Pheromone

 1. Pherolab+ Pheromone 12

  Wan J

  Sangat berpuas hati
  Bau pun wangi

 2. Pherolab+ Pheromone 13

  Kamarul Yahya

  Brg sampai terus pakai meeting. Puas hati n feel confident bila boss dalam team cakap you smells great!!! Nak try yag lagi satu biru dan coklat plak nanti boss

 3. Pherolab+ Pheromone 13

  MOHD. ZAKI

  My 2nd buy from the seller, really fast processing, & fast delivery by Pos Laju. Nice quality & really great value! Will buy again! Thank you boss!! 😆👍👍

 4. Pherolab+ Pheromone 12

  Santha

  Phero lab baru try first day arini. b4 dis guna pherox pheromances memang terbaik, Harapnya yang ini lagi power

 5. Pherolab+ Pheromone 16

  Joe

  Mula-mula bau dia i kurang suke.. tapi lama sikit pakai kat kulit lain jadinya.. Memang betul boleh memikat.. my girl memang manja lain macam..

Add a review

Your email address will not be published.

error: EH!! EH!! BUAT APA TU?
Open chat
Whatsapp kami sekarang!
Hi Selamat Sejahtera, Ada apa-apa yang boleh saya bantu?