Sale!

Phero-X Pheromone

(26 customer reviews)

RM80.00 RM70.00

Phero-X™ Pheromone merupakan produk kedaipheromone.com paling lama.Phero-x Oroginal Russia ijual sejak 2007 lagi secara online.Ramai pelanggan “ulang beli” dan merupakan produk hot seller kami.Dapatkan yang ORIGINAL.

SECURE CHECKOUT

Phero-X Wangian Terbaik Pilihan Lelaki Sejak 2007

Morgan Labs LLC Wangian Pemikat Penggoda Wanita no.1 di Malaysia!

 

Phero-X Pheromone bukanlah minyak pengasih menggunakan unsur syirik,mistik atau perkara negatif. Phero-X Original Russia ini juga 100% halal dan pheromone yang digunakan bukan berasaskan haiwan. Pheromone sintetik manusia ini juga dihasilkan dengan teliti dan seimbang oleh Morgan Lab LLC. Phero-X adalah produk yang dipatenkan. Ia mempunyai 8 jenis hormon manusia pada gred paling baik. Formula kepekatannya 25 kali ganda lebih tinggi dari jenama yang lain. Kesan ke atas setiap individu akan berbeza-beza. Phero-X digunakan secara saintifik untuk memikat wanita. Digunakan secara luaran untuk meningkatkan keterampilan diri anda. Hati-hati dengan jenama Pherox tiruan dipasaran yang dicampurkan dengan air. Kepekatannya kurang dan sudah pastikan mengurangkan keberkesanannya.

“Bayangkan ANDA Boleh Membuatkan Wanita Terus Merasakan Adanya Daya Tarikan Kepada Anda!”
  1. Bagaimana jika ANDA menghampiri seorang wanita dan dia terus merasakan ada perasaan tertarik kepada ANDA?
  2. Bagaimana jika dia lebih MERASA RELAKS dan PERCAYA ketika bersama anda?
  3. Bagaimana jika dia TERTARIK kepada ANDA tanpa SEBAB LOGIK?
  4. Bagaimana jika lelaki lain cemburu, tetapi MENGAGUMI KEJAYAAN anda dengan wanita?
phero x

Phero X Pheromones Digunakan Dalam Pelbagai Situasi & Keadaan :-

  • Berkerja & Bisnes…
  • Dating…
  • Clubs & Hotel…
  • Persahabatan…
  • Konfiden…

PHERO-X PHEROMONE AMAT SESUAI DIGUNAKAN :-

1. Memikat Wanita
2. Membuatkan Wanita Rasa Tertarik
3. Memberikan Anda Daya Aura Bau “Kejantanan” Yang Unik
4. Membuatkan Lelaki & Wanita Tahu Kehadiran Anda
5. Menyesuaikan “Chemistry” Anda Dengan Orang Sekeliling
6. Membuat Minda Bawah Sedar Orang Sekeliling Anda Jadi Positif
7. Meningkatkan Hormon Kelelakian Anda

phero-x

GABUNGAN 8 PHEROMONE MANUSIA

  • Androstenone – Enhances the perception of male dominance. Causes sexual arousal in women. May cause aggression in some males, however this characteristic is “buffered”.
  • Androstanone – “Buffers” the potentially objectionable reaction to androstenes, powerfully reinforces the social effects. Causes women to engage in sexually promiscuous conversation.
  • Androsterone – Reinforces characteristics of androstenone. Promotes the sense of “trust” with potential mates. Lacks the aggressive dominance profile seen with androstenone.
  • Androstenol  – Social pheromone which elicits a strong social-lubricant effect, and reduces inhibitions. When combined with certain pheromones, opens the door to sexual arousal.
  • Dehydroisoandrosterone * – Androgynous pheromone that has mild pheromonal effects alone. When combined with certain pheromones, uniquely reinforces the effect and character of each. Also is a fixative that moderates odor and promotes the linear time release of pheromones into the air.
  • Epoxyestratrienol * – Novel and proprietary pheromone. Structure is based upon a modified 16,17-epoxy-estratrien compound which has been investigated for use to alleviate a woman’s irritability during ovulation. Demonstrates strong pheromonal effects.
  • Tetrahydrodeoxycorticosterone * – Novel and proprietary pheromone. Modified corticosteroid which lacks systemic corticosteroidal or endocrinological effects. Demonstrates extremely powerful “pheromone-like” activity. Continues to exert pheromone like effects for up to several hours after exposure, whereas androstenes lose effect within minutes.
  • Oxytocin Analog * – Is a modified peptide based upon Oxytocin. Creates strong feelings of trust and deep connection. Demonstrates approximately 60,000% greater affinity vs. Oxytocin. Both compounds have large heavy molecules weights exceeding 1000 grams/mole. Therefore, the minute quantities of airborne Oxytocin cause negligible results. Using a far more powerful analog of Oxytocin ensures that the minute airborne quantities elicit substantial pheromonal results. Patent pending. Licensed Morgan Labs LLC.
phero-x original
Pheromone adalah sel hormon yang hanya boleh di kesan oleh organ yang terdapat di pangkal hidung yang di panggil VNO (Vomeronasal). Apabila organ VNO tersebut mengesan kehadiran pheromone, ia seterusnya akan menghantar respon seksual signal ke otak seterusnya membuatkan orang yang berapa berdekatan persekitaran anda menjadi lebih positif dan lebih mesra.
phero-x-review

BERITA KEJAYAAN PELANGGAN

Testimoni Phero-X

Kesan penggunaan Phero X akan berbeza untuk setiap individu.
Gunalah sekerap yang mungkin.

“Pada satu petang lepas main bola,,, tengah rilek-rilek nak minum air… 5 orang member datang tanya… Eh.. kau pakai minyak wangi apa???  Saya kata takdelah… mana pakai minyak wangi… peluh kut! Itulah pengalaman saya mengggunakan Phero-X™ dalam masa 2 bulan ni…” – Kamal

“Ni pengalaman real yang saya alami…. dalam pukul 12 tengahari… ketika waktu LUNCH’ saya menerima panggilan dari seorang secret admirer… dia kata minat sangat dengan saya dan nak jumpa… alih-alih tengok.. rupanya awek department sebelah jerr… hingga kini saya dah couple dengan dia… pernah saya tanya??? awak syok kat saya sebab apa??? dia kata adalaaahhh… emmm… Saya tahu.. ni mesti Phero-X™ punya penangan” – Zainuddin

“Pengalaman saya tidaklah seseronok mana, tapi memang saya perasan… saya drive dari rumah, lepas tu parking. Naik Monorail ke tempat kerja… dalam monorail… kadang-kadang penuh sendat, kadang-kadang lapang… apa yang saya perasan memang.. eye contact cukup banyak… Saya perasan,,, pompuan-pompuan ni yang lebih-lebih, siap gesel-gesel punggung lagi… ” – Anthony

“Buka jer penutup Phero X… satu ofis bau dia jeee… 8 orang keruyun nak tau apa bendanya Pherox ni… cepat-cepat saya sorok… diorang tanya… weh bau apa nih??? Aku diam jer… buat-buat tak tahu” – Saiful

“Memang saya perasan bau dia tahan lama,,, 12 jam pun masih ada,,, dah mandi pakai sabun pun ada tinggal saki-baki. bau dia makin lama… makin sedap…!!!” – Kefli

“Setiap kali keluar rumah jer… bini ty… bang nak pergi mana tuh? bang balik pukul berapa??? Saya dapat hidu kerisauan isteri saya… Sejak-sejak pakai pheromone Phero X ni… makin risau pulak isteri saya terhadap saya” – Kamarudin

“Dalam sminggu pakai Phero X… sy dapat satu idea… apa kata jika sy suruh member sy guna… saja nak tengok result dari eksperimen saya… member saya ni pun pakailah Phero-X™ untuk sebulan… memang saya nampak sendiri… beliau nampak lebih memikat.. sebab budak-budak pompuan tempat saya kerja asyik tanya Amir je.. sikit-sikit Amir.. sikit-skit Amir… memang saya nampak Amir lebih macho mungkin sebab Phero X™ yang saya pinjamkan… Dan saya dapati bau Amir memang mengancam! sebab pagi-pagi masuk kerja… bau diaaa…. fuhhhh!!! satu lift… satu ofis bau!” – Anuar

“Saya titis Phero X dalam 2 titis kat seat kereta saya…. . awek-awek saya puji… Eh kereta you ni pakai apa??? wangi semacam je… bestlah bau dia.. ” – Kheirul

“Sales & jualan saya makin meningkat, saya dapati pelanggan-pelanggan, lebih-lebih lagi wanita… senang betul nak close’ … Apa yang boleh saya cakap, syabas…. dan thank you dengan produk pheromones Phero X ni… TQ!” – Daniel Qudsi

Phero-X Review

phero x russia

KESAN PENGGUNAAN PHERO-X

Selepas menggunakan Phero X, Anda akan dapat lihat perubahan kesan dari penggunaannya dalam tempoh 1-3 minggu. Ianya bergantung kepada berapa banyak anda berineraksi dengan wanita. Selepas 3-8 minggu, anda akan dapat lihat perubahan positif dalam hidupanda. Secara tidak langsung akan meningkatkan keyakinan diri disebabkan oleh semua respon positif yang di terima seperti :

  • Lebih banyak mata memandang dan senyum tanpa paksaan
  • Dilihat lebih menarik dari segi seksual
    Lebih mudah buat temujanji dan hubungan seksual
  • Lebih pesoan ketika berasmara
  • Memperbaiki hubungan yang sedang bergolak
  • Wania akan lebih mesara, lembut dan rasa ingin berbal dengan si pemakai.
    Wanita akan cuba menggoda tanpa sedar (spontan)
  • Meningkatkan keyakinan seharian
  • Lelaki lain akan lebih memberi penghormatan (respect)
  • Hubungan rakan study/perniagaan/pekerjan/peribadi akan menjadi lebih bagus dan baik secara spontan
  • Dan banyak lagi…

* Kesan Phero X berbeza bagi setiap individu. Ia bergantung kepada kekerapan penggunaan. Lihat apa kata pengguna kami di bahagian Phero-X Review

CARA MENGGUNAKAN PHERO-X PHEROMONE

Hormon Pemikat Wanita Dan Aura Kejantanan Phero-X Pheromones. Tidak kira tua atau muda, anda akan rasai “Getaran & Aura” Gunalah 2-3 titis Phero-X pada nadi tangan dan leher anda, secepat 17 saat sahaja, ia akan berkekalan sehingga 6 jam lamanya. (cara guna disediakan di kotak) Dengan aura Kejantanan’ yang tinggi, anda dapat memberikan rasa percaya terhadap setiap orang yang anda temui.

 

 

Sesuai untuk memikat orang tersayang, meningkatkan aura keterampilan anda. Amat sesuai untuk golongan kenamaan dan businessmen’ yang sering menemui pelanggan atau individu yang sering bersosial seperti anda.

Pasti memang sukar untuk dikupas secara terperinci kesan-kesan penggunaan pewangi berhormon kerana terlalu banyak jenama dalam pasaran. Tetapi secara terbuka, kami ingin nyatakan, setelah kami mencuba sendiri produk keluaran Morgan Labs dari Rusia, iaitu Phero-X Pheromones memang paling membanggakan! Ia menjadi pelopor kepada produk-produk pewangi hormon yang ada dalam pasaran sekarang ini.

phero-x

FAQ

Soalan Lazim mengenai Phero X

CARA PASTIKAN PHERO-X ANDA ORIGINAL

1. Beli hanya daripada pengedar-pengedar sah Phero-X

2. Bahagian atas penutup botol ada cop timbul bertulis ‘Phero-X™️’ dan ‘Russia’. (EMBOSS)

3. Seal dengan hologram sticker nombor siri besar.Jika fake, nombor siri kecil.

4. Screen pada botol Phero-X™️ yang sempurna.Tak menggunakan pelekat.

phero-x pheromone phero-x pheromone phero-x pheromone (4) phero-x phero-x pheromone

PHERO-X ORIGINAL ADA QR CODE ?

Bermula Oktober 2018, Phero X ORIGINAL TIDAK LAGI menggunakan QR CODE pada kotak, ini untuk selaraskan semua stock di negara-negara lain seperti di US. Jadi pastikan anda ambil langkah berjaga-jaga supaya tidak tertipu dengan peniaga tiruan di luar sana. Untuk lebih selamat, dapatkan Phero-X™️ anda dari pengedar-pengedar sah kedaipheromone.com.

PHERO X ORIGINAL VS TIRUAN
Sejak kami menjual Phero-X sejak tahun 2007, pelbagai phero-x tiruan di pasaran. Bukan sahaja yang meniru Phero-X itu sendiri, malah menyediakan info-info yang misleading sehingga mengelirukan pengguna. Dapatkan phero-x anda dari pengedar sah sahaja. Tak perlu jimat berapa ringgit, tapi hasilnya tiruan.
PHERO X ADA VERSI LAIN?
Seperti yang kami sudah maklumkan, sejak kami menjual Phero-X sejak tahun 2007, pelbagai phero-x tiruan di pasaran. Ada juga yang menggunakan nama-nama seakan-akan phero-x, dan ada juga yang ‘claim' ia versi terbaru. Untuk makluman anda, Phero-X tidak ada versi terbaru. Phero X Gold , Phero X Silver atau yang seangkatan dengannya bukanlah Phero-X sebenar. Hati-hati pada produk tiruan yang mungkin tidak mengandungi pheromone.
PHERO-X ORIGINAL RUSSIA ADA BUAT COD?
Ya, anda boleh Cod Phero-X anda dengan pengedar-pengedar sah kami di seluruh Malaysia. Bagi kawasan yang tidak mempunyai pengedar, anda boleh buat tempahan menggunakan pos.
KENAPA ANDA PERLU DAPATKAN PHERO-X DI KEDAIPHEROMONE.COM?

Kami dah berpengalaman lebih 10 tahun sejak 2007 lagi dalam menguruskan perniagaan pheromone perfumes secara online dan offline. Sudah tentu barangan yang terdapat di Kedaipheromone.com hanya yang original sahaja. Kami juga mempunyai rangkaian pengedar yang anda boleh COD, face to face. Mudah dan selamat.

ADAKAH MAKLUMAT PEMBELI/PENGGUNA DIRAHSIAKAN?

Ya.Sudah tentu. Kami sangat menjaga privasi pelanggan-pelanggan kami. Untuk tempahan pos, tempahan anda dibungkus dengan kemas dan tidak ada sesiapa yang akan tahu apa yang anda beli. Maklumat pada poslaju juga hanyalah Perfumes/Minyak wangi sahaja. Anda tidak perlu risau. Untuk pengetahuan anda, pheromone perfumes ini akan lebih berkesan jika isteri/gf anda tidak tahu. Kerana ia bertidak pada minda bawah sedar orang disekeliling anda. Jadi, kami akan pastikan ia menjadi senjata rahsia anda.

ORDER SEKARANG DAN PIKAT ORANG SEKELILING ANDA DENGAN WANGIAN INI !

IKUT CARA MUDAH BUAT TEMPAHAN DI BAWAH

HARGA PROMOSI SEKARANG CUMA RM70 SAHAJA!

26 reviews for Phero-X Pheromone

  1. Phero-X Pheromone 1

    anonymous

    perfume ni mkin kuat bila peluh. Tq

  2. Phero-X Pheromone 2

    anonymous

    Sy pernah pakai perfume pherox. Pengalaman pling best bila sy pkai perfume ni sy join tournament futsal ni kt jb. Tgh brpeluh dduk la kt kerusi yg ada awek ckp bau seksi.haha

  3. Phero-X Pheromone 3

    anonymous

    Sy jumpa phero-x waktu ada problem dgn gf..pakai je tak putus2 ajak kluar sebab rindu bau ni , alhamdulillah bulan depan kami melangsungkan pertunangan . terima kasih kedai pheromone , sedikit sebanyak membantu.

  4. Phero-X Pheromone 2

    anonymous

    bau power melekat

  5. Phero-X Pheromone 1

    anonymous

    Sy pengguna setia phero x… Dulu hidup sy penuh dgn tipu helah mistik melayu.. Tp skrg..dgn penggunaan bauan phero x..sy senang didampingi perempuan ..tak perlu pun benda mistik

  6. Phero-X Pheromone 6

    anonymous

    Produk nie mmang gempak giler…..dulu xde awek nk lyan..tp bile dh pkai produk nie…rmai yg nk knal….pheromone mmang trbaikk.

  7. Phero-X Pheromone 1

    mohd azfar

    Apa yg saya rasa bau yang dikeluarkan menambahkan keyakinan diri yang tinggi bila berhadapan dengan orang sekeliling.Phero-x bg saya kalau guna untu manfaat baik mmg bagus.

  8. Phero-X Pheromone 1

    anonymous

    1st time pakai dlm train awek suka sembang smbl rapat2. Smnjak kjdian tu cukuplah sy pkai sikit je skdar mgkut sunnah nabi s.a.w…

  9. Phero-X Pheromone 3

    anonymous

    Sy guna cari jodoh. Syukur sekarang sy ada yg punya , in shaa allah tahun depan ade rezeki naek pelamin .. pheroX mmg terbaik !

  10. Phero-X Pheromone 2

    anonymous

    Phero x paling best bau lembut .. First time pakai rasa daya tarikan kuat orang sekeliling ,rasa makin yakin bt kerja ,orang sekeliling selesa brkwn ,ramai perasan bila pakai tak macam perfumes biasa2

  11. Phero-X Pheromone 1

    anonymous

    Saya mula pakai phero-x sejak tahun 2016 , penggunaan yang mudah dan x perlu guna terlalu banyak , tp haruman dia mmg the best.. bini saya suka kadang dia yang order sebab dia guna pherolins.

  12. Phero-X Pheromone 1

    anonymous

    Assalamualaikum…. aku dah guna kesemua jenis pheromone yang kedaipheromone.com syorkan kepada aku. 2 jenis aku beli sampai sekarang phero-x & pheromances….

  13. Phero-X Pheromone 2

    125zr

    Phero-x.. gf ckp wangi sangat .hhaa

  14. Phero-X Pheromone 1

    anonymous

    Saya memang pelanggan setia kedaipheromone.com lama dah. Dulu selalu beli kat website tapi sekarang beli cod dengan pengedar kedaipheromone juga. Rahsia saya waktu jadi pensyarah dulu.Student senang nak paham ape yang saya ajar, dan jadi terlebih manja. Especially perempuan.

  15. Phero-X Pheromone 1

    anonymous

    Sblum ku kenali mu… Tiada mata memandang ku…tapi skrang tidak lagi…selepas ku mengenali mu…wah!!! hidup Pherox!!

  16. Phero-X Pheromone 6

    anonymous

    Dari segi haruman Phero X adalah yang paling wangi. Terbaik bila steri saya yang sebelum ini agak kurang mesra kerana kesibukan kerjanya jadi manja macam baru nikah.

  17. Phero-X Pheromone 2

    anonymous

    Salam..sy pakai phero x.. pgalaman..sy tgh beratur nk kluarkan duit dkt mesin ATM..ada awek dkt belakang rapat 2 inci je..mcm nk peluk sy..tp sy abaikn la hihi giler

  18. Phero-X Pheromone 1

    Raj

    pakai phero x member ppmpn senang je nk ajak lepak.. haha.. awek pun jeles.. hahaha.. bulan depan aku beli lagi..diskaun untuk aku please.

  19. Phero-X Pheromone 3

    anonymous

    Saya dh pakai minyak wangi ni dari awal 2015. Tak silap saya dh 5 kali repeat order phero-x

  20. Phero-X Pheromone 1

    David

    Nice seller Smells good

  21. Phero-X Pheromone 2

    Arepiz

    Sangat memuaskan terima kasih, Next order lagi

  22. Phero-X Pheromone 3

    sham

    Kalau ada masalah dengan isteri pakailah phero-x….Tu je nak komen

  23. Phero-X Pheromone 2

    Kay

    Saya bagi 5 bintang untuk kedaipheromone.com sebab jual phero-x original. Saya dah beli sini lama dulu cod dengan ejen. Number ejen hilang,kena tipu beli tiruan di lazada shopee. Melayang la ringgit nasib lah murah je. Akhirnya jumpa website kedaipheromone.com terus beli sini yg ori dengn ejen…..

  24. Phero-X Pheromone 1

    Razman Ghazali

    Saya 3 tahun dah guna phero-x. Isteri memang suka. Paling best client yang jumpa mesti tegur minyak wangi ape yg saya guna. Iman kena kuat hehehe

  25. Phero-X Pheromone 1

    Man

    Minyak wangi unik. Tak tahu nak cerita tapi memang awek melekatlah. Pelanggan setia sejak 2015 from ipoh

  26. Phero-X Pheromone 1

    Adli

    Dari bujang sampai dah kahwin, masih guna Phero x ni.Mcm manfaat. Guna kearah kebaikan

Add a review

Your email address will not be published.

error: EH!! EH!! BUAT APA TU?
Open chat
Whatsapp kami sekarang!
Hi Selamat Sejahtera, Ada apa-apa yang boleh saya bantu?