Sale!

Pheromiss For Her

(5 customer reviews)

RM80.00 RM70.00

PheroMiss sangat berkesan, dan ia telah diuji scara saintifik. Ia mampu memikat setiap lelaki yang terhidu hormon tersebut tanpa disedari. Gunakan kuasa bioteknologi untuk meningkatkan penampilan anda secara saintifik! Pergaulan anda, bisness anda dan hari yang anda lalui bersama orang tersayang pasti akan lebih mengembirakan!

SECURE CHECKOUT

CARA MEMIKAT LELAKI – PHEROMISS™

Pewangi Pengoda Lelaki Pheromiss For Her

Pheromiss For Her 1

PheroMiss produk penggoda lelaki merupakan minyak wangi pheromone termoden yang di cipta khas untuk wanita yang mementingkan penampilan diri dengan bauan yang sungguh mempersonakan. Wangian Pheromiss membina serta membuat tahap keyakinan diri si jelita setingkat lebih tinggi dari wanita lain apbila berhadapan dengan kaum lelaki.

PheroMiss mampu menarik perhatian kaum lelaki serta membuat mereka lebih mudah terpikat dengan haruman yang sungguh unit. Dengan kuasa 50x Pheromone menjadikan PheroMiss sebagai Pewangi Penggoda Lelaki No1. Di Dunia dan di tidak mampu ditandingi oleh mana-mana pewangi berpheromone berjenama lain.
Pheromiss For Her 2

Dengan Memiliki PheroMiss Anda Pasti Mampu….

Menggoda dan Menarik Perhatian Jejaka Pilihan Anda

* Lelaki Akan Lebih Selasa dan Seronok Dengan Bau Badan Anda

* Lelaki Yang Mendekati dan Menghidu Wangian Ini Akan Terasa Lebih Ghairah
* Memiliki Daya Memikat Yang Unit dan Tiada Tandingannya.
Aura Positif Jika Bersama Rakan Anda

Masih kurang faham tentang pheromone?

Pheromone adalah sel hormon yang hanya boleh di kesan oleh organ yang terdapat di pangkal hidung yang di panggil VNO (Vomeronasal). Apabila organ VNO tersebut mengesan kehadiran pheromone, ia seterusnya akan menghantar respon seksual signal ke otak seterusnya membuatkan orang yang berapa berdekatan persekitaran anda menjadi lebih positif dan lebih mesra.

Pheromiss For Her 3
Aturcara Penggunaan;

PheroMiss merupakan Hormon Pemikat Lelaki paling kuat dengan kuasa 50X ganda pheromone. Hanya 2 titis sahaja sudah mewangikan seluruh tubuh anda. Sapukan di leher, nadi, tangan serta di mana mana bahagian badan anda. Kesan Hormon PheroMiss akan bertahan selama lapan jam. Gunakanlah sekerap yang mungkin iaitu ketika anda ingin menemui orang tersayang, rakan-rakan, bos pejabat atau pelanggan anda. Kami pasti anda akan menawan hati semua orang yang berada disamping anda. Dengan botol 10ml yang kecil bersaiz poket, sesuai untuk anda bawa ke mana-mana dan boleh digunakan untuk pelbagai situasi seperti majlis makan malam, bekerja di pejabat dan berjumpa dengan kekasih anda.

Pheromiss For Her 4
Ingredients:

Estratetraenol

Methylisothiazolinone

Dipropylene Glycol

Phenoxyethanol

Fragrance

e 10ml 0.34 FL.OZ.

 

Kenapa Anda Perlukan PheroMiss?

* Lebih “Eye Contact” dan senyuman dari lelaki
* Lelaki akan lebih terpesona dengan daya memikat anda
* Expect More Dates and Better Still – More Sex!
* Heighten Love Making Prowess
* Lelaki sentiasa mahu berdamping/bersembang dengan anda
* Meningkatkan “Self Confidence” anda
* Mendapat lebih “Respect” dari wanita lain
* Lebih success dalam perniagaan dan perhubungan seharian

Pheromiss For Her 5

PheroMiss sangat berkesan, dan ia telah diuji scara saintifik. Ia mampu memikat setiap lelaki yang terhidu hormon tersebut tanpa disedari. Gunakan kuasa bioteknologi untuk meningkatkan penampilan anda secara saintifik! Pergaulan anda, bisness anda dan hari yang anda lalui bersama orang tersayang pasti akan lebih mengembirakan!

Hormon PheroMiss yang kami gunakan adalah jenis sintetik yang dihasilkan di makmal menggunakan teknologi sains. Ia tidak mengandungi bahan-bahan berunsurkan haiwan. Setiap kandungan menggunakan bahan berasaskan tumbuh-tumbuhan, jadi ianya amat bersih dan sesuai untuk semua golongan.

Sekiranya anda percaya bahawa PheroMiss perlu anda miliki dan guna sekarang. Ambil langkah pertama anda dengan membuat pesanan secara online hari ini juga. Kami pasti anda gembira dengan haruman pheromiss yang wanginya unik dan sukar untuk dapatkan dari minyak wangi yang ada di pasaran sekarang. Lebih-lebih lagi wangian yang mampu menggoda orang-orang di sekeliling anda, pasti menggembirakan setiap saat anda ketika berada di tempat awam, bersosial.

AWAS! Anda dinasihatkan mendapatkan Pheromiss daripada pengedar-pengedar sah sahaja. Ini kerana terlalu ramai penjual yang tidak bertanggungjawab di luar sana yang mengambil kesempatan dengan menjual pheromiss tiruan.

Perhatian; Hormon PheroMiss yang diperlukan untuk memikat dan menggoda lelaki haruslah berkuasa, agar berkesan dan bertindakbalas terhadap lelaki! Dapatkan PheroMiss kerana dos hormon yang terkandung di dalamnya sangatlah kuat iaitu 50X ganda kuasa pheromone.

UPDATE TERBARU !!!! 28/3/2015

Pheromiss For Her 9

Bermula 28/3/2015 kotak PHEROMANCES 50x ORIGINAL dan PHEROMISS FOR HER mengandungi sticker yang memerlukan anda “scratch” dan check number siri di website www.pheromances.net. Pastikan anda mendapat stok yang original dari pengedar-pengedar Kedaipheromone.com . 

ORDER SEKARANG DAN PIKAT ORANG SEKELILING ANDA DENGAN WANGIAN INI !

IKUT CARA MUDAH BUAT TEMPAHAN DI BAWAH

HARGA PROMOSI SEKARANG CUMA RM70 SEBOTOL!

Pheromiss For Her 2

5 reviews for Pheromiss For Her

 1. Pheromiss For Her 11

  Rose

  Parcel sampai ai excited terus koyak plastik. Mak oi bau semerbak sampai keliling kawan-kawan datang kat meja ai. Thanks ai beli dgn harga tersebut

 2. Pheromiss For Her 12

  Noni Penang

  sy guna pheromiss ..kesan dy mmg terbaik,selain itu harga yg berpatutan dan mampu milik…yang paling menarik,bau yg sngt wangi.

 3. Pheromiss For Her 12

  Rahsia

  😍😍😍😍😍

 4. Pheromiss For Her 12

  W.Iza

  Suka minyak wangi ini…..terima kasih sebab kenalkn pheromiss kepada sy…sy berpuas hati dengan perfume.servis jugak terbaik….I give 10 stars..

 5. Pheromiss For Her 12

  Areya

  Pheromiss 50X saya sangat suka.. 1. Menarik perhatian seseorang 2.Mampu menaikkan rasa berahi 3.Baunya yg tahan lama

Add a review

Your email address will not be published.

error: EH!! EH!! BUAT APA TU?
Open chat
Whatsapp kami sekarang!
Hi Selamat Sejahtera, Ada apa-apa yang boleh saya bantu?