[REVIEW] Kopi Pejuang – 7 Sebab Suami Perlu Cuba Kopi Kuat Ini

kopi pejuang

PERHATIAN: Kedaipheromone.com hanya menjual perfume berpheromone sahaja. Kami TIDAK menjual yang produk-produk kami review di sini. Segala pembelian untuk produk-produk yang terpilih untuk di-review oleh kami, anda boleh dapatkan di pautan (link) yang telah kami sediakan di bawah.

AMARAN : Artikel ini hanya sesuai untuk mereka yang berumur 18 tahun keatas dan yang sudah berumahtangga sahaja.

Lelaki dan kopi memang tak dapat dipisahkan. Tapi kopi yang kami review kali ini istimewa sikit sebab Kopi Pejuang ini bukanlah kopi biasa. Ini kerana kopi ini hanya diminum setiap 4 hari. Tak boleh minum lebih dari 1 cawan atau 1 sachet dalam tempoh masa 3 hari. Wah! lain macam bukan?

Kali pertama kami dapat Kopi Pejuang dari Sayanak.com ini, memang kami agak teruja sebab lihat pada kotak dan warnanya yang kuning itu memang buatkan kami tak sabar-sabar nak cuba.

Setiap satu kotak kopi pejuang ini mempunyai 6 sachet. 1 sachet boleh bertahan selama 3-4 hari. Ini bermakna, 1 kotak kopi pejuang adalah untuk penggunaan 24 hari atau 1 bulan. (Ada juga seller yang mencadangkan untuk minum setengah sachet sahaja kerana effect kopi pejuang ini memang padu)

Hasil daripada percubaan kami dengan kopi pejuang ini, kami dapat simpulkan Kopi Pejuang ini memang sangat bermanfaat untuk lelaki yang bergelar suami. Jadi..

Ini 7 Sebab Kenapa Suami Perlu Cuba Kopi Pejuang 

kopi pejuang

Rasa kopi yang sedap

Memang sangat terkejut. Sebab kopi pejuang ini rasanya memang sedap. Kalau anda pernah rasa kopi kuat atau kopi yang mengandungi herba seperti tongkat ali atau ginseng, rasanya memang sangat pahit. Ada yang pahit sampai tak boleh nak telan. Kalau dah pahit memangtak best lah, rasa macam makan ubat pula.

Kalau nak dibandingkan dengan kopi-kopi kuat yang lain dipasaran sebelum ini, memang kopi pejuang rasanya yang paling sedap. Tapi janganlah bandingkan dengan Ali Caffe yang kategorinya minuman hari-hari. Jika bandingkan dengan kopi kuat lan seperti Kopi Songkok, Kopi nextre dan lain-lain itu, memang ibarat langit dan bumi.

kopi pejuang

Bagi tenaga luar biasa

Rasa yang sedap sahaja tidak cukup untuk kopi kategori ini. Ia mestilah datang bersama pakejnya sekali iaitu keberkesanan. Apa yang kami katakan, kopi pejuang ini 100% berkesan seperti apa yang diiklankan.

Seperti yang diberitahu, minuman ini bagi tenaga yang luar biasa. Baik waktu bekerja di luar, mahupun di rumah sewaktu mengerjakan isteri anda.

Bagi lelaki yang kerja kuat di luar biasanya bila dah sampai rumah mesti keletihan. Jangan sembang kencang, lelaki yang umur 35 tahun ke atas tenaganya tidak lah seperti mereka yang masih muda. Kadang-kadang rutin kerja seharian juga membuatkan kita terlepas tanggungjawab nafkah batin pada isteri tercinta.

Sekali dua, ok lagi lah kalau bagi alasan penat tu. Kalau dah setiap kali malam jumaat tunda, bini pun pening kepala bang.

zakar besar

Zakar jadi besar, keras, padu dan tahan lebih lama

Ini merupakan effect kopi pejuang yang paling istimewa ditunggu-tunggu oleh suami di luar sana. Biasanya umur yang semakin meningkat ditambah pula dengan kurangnya aktiviti sihat seperti besenam dan pemakanan yang tidak seimbang, keupayaan senjata lelaki untuk bereksi dengan lebih baik seperti waktu muda semakin menurun.

Ramai suami mengadu isterinya sudah tidak ghairah seperti dulu sebab itulah dia tidak dapat tengang dengan baik. Padahal dia tak sedar yang keupayaannya sendiri yang sudah menurun.

Testimoni Kopi Pejuang

testimoni kopi pejuang
kopi pejuang review
kopi pejuang testimoni
kopi pejuang berkesan

Effect kopi pejuang ini memang menjadi. Sentuh saja mesti ON! Zakar jadi lebih keras, padu dan keras ia tegang yang sempurna menjadikan zakar anda tahan lebih lama. Saiz zakar juga lebih besar dari biasa. Kembang elok!

kesan sampingan kopi pejuang

Tiada kesan sampingan

Bagusnya kopi pejuang ini adalah ia tidak seperti kopi kuat lain yang kami pernah cuba. Iaitu rasa pening-pening atau sakit kepala. Memang tak rasa langsung. Mengikut seller dari Sayanak.com untuk pertama kali, boleh cuba setengah sachet dulu, lepas 3-4 hari nanti baru cuba 1 packet pula sebab setiap orang lain-lain kan.

Tetapi dari apa yang telah kami cuba, memang 1 sachet tidak ada langsung rasa pening-pening atau sakit kepala. Bab ini memang kami bagi 5 bintang. Ini adalah kerana kopi pejuang adalah 100% asli herba, tidak mengandungi bahan kimia tambahan yang lain.

Walaubagaimanapun anda dinasihatkan untuk mengambil minuman-minuman seperti kopi ini ketika perut penuh. (selepas makan). Jangan minum ketika perut kosong.

mat pucuk

Bagus untuk mereka yang ada simptom awal mati pucuk

Mungkin ada diantara anda yang ada masalah mati pucuk atau simptom-simptom awal, ini mungkin alternatif yang anda boleh cuba. Ini kerana ada sahabat kami yang ada masalah sebegini, katanya selepas minum kopi ini masalahnya selesai.

Dan lebih menarik lagi, rezekinya pula isteri mengandung.Alhamdulillah. Sebelum ini mungkin kerana masalah yang dihadapinya itu menjadi sebab dia tidak dapat menyelesaikan tugasnya sebagai suami dengan baik. Walaubagaimanapun, ini semua asbab sahaja. Semuanya kehendak Allah s.w.t. Apa yang yang kita boleh buat, adalah ikhtiar dan berdoa.

cara guna kopi pejuang

Cara guna yang mudah

Jika anda mencari solusi untuk tenaga batin atau performance di ranjang ketika mengadakan hubungan suami isteri, Ini solusi yang terbaik. Kerana ia mudah digunakan, minum sahaja. Dan yang paling penting, tidak malu pada isteri tau mak mertua jika tinggal bersama keluarga yang lain.

Kalau anda ambil ubat-ubat, mungkin ego lelaki tercabar kerana isteri atau keluar ga yang lain nampak suami macam ada masalah. Tapi ini tidak. Hanya kopi dan kotaknya juga tidak mengandungi gambar-gambar yang menunjukkan ia kopi kuat. Ini poin yang paling menarik.

Silap-silap sebab performance anda tip top, isteri yang tolong bancuhkan.

kopi pejuang

Harga berpatutan. Sangat berbaloi

Akhir sekali, poin yang terakhir adalah berkenaan harganya. Mungkin ada sesetegah orang, harga tidak terlalu penting. Tetapi bagi sesetengah orang di kala pandemik ini, harga adalah poin paling besar untuk mereka. Bagi kami harganya sangat berbaloi. Dengan harga RM75 sekotak untuk penggunaan sebulan. Ia sangat-sangat berbaloi. Dan sebab kopi ini hanya akan habis bila anda minum, jadi anda boleh catu penggunaan anda sendiri. Guna bila perlu sahaja. Kalau isteri cuti tak boleh solat, jangan lah minum bang oi.

Kesimpulan

Akhir sekali apa yang boleh kami simpulkan adalah jika anda seorang suami, perlukan performance luar biasa ketika bersama isteri tercinta, kopi pejuang sangat berbaloi untuk anda cuba. Pendapat setiap orang mungkin berbeza. Ini pendapat jujur yang kami boleh berikan mengenai minuman ini.

Jika anda berminat untuk mendapatkan kopi pejuang ini, anda boleh terus dapatkan di sayanak.com dengan menekan link di bawah ini atau anda boleh terus whatsapp team mereka di nombor 012-3868954 ⇐

DApatkan sekarang di sayanak.com
mati pucuk

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Open chat
Whatsapp kami sekarang!
Hi Selamat Sejahtera, Ada apa-apa yang boleh saya bantu?
error: Alert: Content is protected !!