fbpx

Ramadhan Raya Sales Kedaipheromone.com datang lagi! Yeay…Kali ini pasti lebih memeriahkan Hari Raya anda!

Seperti yang anda semua tahu,Kedaipheromone.com tak pernah membelakangkan anda rakan-rakan pelanggan yang setia bersama-sama.Dalam kempen promosi yang lepas-lepas jika anda semua masih ingat,disamping diskaun hebat, kita pernah hadiahkan duit raya sebanyak RM1000 , RM500, Rm200 dan kita juga pernah hadiahkan rakan pelanggan kami dengan handphone APPLE IPHONE 7 dan ramai juga yang telah dapat hadiah-hadiah misteri sepanjang kempen promosi kami.

Kali ini lebih berbeza kerana fokus promosi kali ini lebih kepada ‘NAK SEMUA RASA’.Kalau kempen-kempen promosi sebelum ini hanya yang terpilih sahaja menang hadiah.Tapi kali ini kami sediakan lebih 1,000 unit hadiah saguhati untuk semua rakan pelanggan setia kami.

Hadiah saguhati kali ini berupa sampul duit raya ekslusif kedaipheromone.com dan pomade strong-hold waterbased 150 gram. PERCUMA! ya percuma sahaja dengan setiap pembelian Phero-x,Pheromances,Flaming Desire,Pheromiss,Pherolins dan Mystique Switzerland.

pomade percuma

Mungkin hadiah ini tidaklah seberapa,tapi ini sebagai tanda penghargaan dan bukti yang kami sangat menghargai anda.Bonus pun ada.Hadiah bonus kepada 5 pelanggan terpilih akan menerima hadiah misteri yang bernilai RM200.

Jadi,jangan lepaskan peluang anda kerana stok adalah terhad dan promosi ini hanya berlansung dari 5hb Jun 2017 hingga 5hb Julai 2017 sahaja!

Untuk harga promosi,diskaun hanya diberikan untuk setiap pembelian 2 botol.Pembelian 1 botol masih harga biasa tetapi masih layak untuk terpilih menang hadiah bonus bernilai RM200.

?RAMADHAN-RAYA SALES 2017?

1 UNIT RM80 SAHAJA!
>>> PERCUMA SAMPUL DUIT RAYA

2 UNIT RM150 SAHAJA!
>>> PERCUMA POMADE STRONG-HOLD 150GRAM & SAMPUL DUIT RAYA (?BERBALOI-BALOI)

BONUS⚡️⚡️⚡️ 5 HADIAH MISTERI UNTUK PELANGGAN TERPILIH BERNILAI RM200

5hb Jun – 5hb Julai 2017 sahaja

*Selagi stok masih ada

*Maaf tahun ni SIAPA CEPAT DIA DAPAT.No booking2 ya.Takmau jadi macam tahun-tahun lepas stok tak cukup.

*Kita akan start pos bermula ISNIN 5hb Jun 2017.

pomade percuma sampul duit raya percuma

UPDATE 18 JUN 2017 : HADIAH MISTERI SEMPENA RAMADHAN RAYA SALES KEDAIPHEROMONE.COM 2017 DAH TAK MISTERI LAGI !! TENGOK SINI (KLIK SINI)