F.A.Q MACAM MANA SAYA NAK MENANG IPHONE7 PROMOSI TERIMA KASIH 2016 KEDAIPHEROMONE.COM

Ramai yang tanya macam mana nak menang iphone 7 sempena promosi Terima Kasih 2016 Kedaipheromone.com ni.Sepeti mana yang semua tau,promosi dan hadiah ini adalah untuk menghargai anda sebagai pelanggan setia kami.Jadi proses atau cara-caranya tidaklah terlalu sukar.

1)Macam mana saya nak menang iphone7?

-Bro/sis mestilah customers kedaipheromone.com dan ada dalam database kami.(jgn lupa save number pengedar kesayangan anda atau number ni HQ 017-3959477,sebab nanti taktau sapa yg menang)
-Bro/Sis kenalah beli mana2 produk kedaipheromone.com(phero-x,pheromances,flaming desire,pherazone,pheromiss,pherolins,mystique swiss) time promosi ni 15hb – 31hb dgn harga promosi.
-Snap gambar produk dan pocket calendar 2017 kedaipheromone.com dan send pada pengedar yg dibeli.
Kalau produk yg dibeli ada “no.siri” make sure snap skali number siri tu.Kalau takdak tak apa.
-Tamat promosi nanti bro/sis akan terima sms dari kami dan reply SMS tersebut.
-Kemudian kami akan pilih siapa yang layak untuk kami bagi hadiah tersebut.

menang iphone 7 kedaipheromone.com

2) Kalau sy tak dapat pocket calendar 2017 kedaipheromone.com macam mana?

-Kalau tak dapat tak pa.Mungkin pengedar tersebut dah habis stock pocket calendar atau terlupa bawak.Pocket calendar tu sebagai bonus shj untuk menunjukkan bro/sis beli time promosi.Apapon kami masih ada database mereka yang jadi customers kami.

phero-x

3) SMS tu nanti saya kena jawab apa?

-SMS nanti kami akan gunakan sistem.Number dari sistem juga random,bukan number urusan pembelian.

SMS tu nanti mungkin akan tanya soalan mudah sahaja.Contohnya.Produk apa yg anda guna?Ceritakan pengalaman menarik anda bersama produk tersebut.Dan sms yg paling OHSEM kami akan pilih dan bagi hadiah.

4) Kalau saya beli,tapi tak dapat SMS macam mana?

-Kalau tak dapat SMS soalan promosi tu mungkin atas kelemahan sistem sms kami atau pengedar lupa submit details anda.Jadi mmg anda tak layak untuk menang.

Walaubagaimanapun,anda boleh terus contact HQ 017-3959477 dan mungkin HQ akan pertimbangkan untuk saguhati atau diskaun.

Www.kedaipheromone.com