Alhamdulillah selepas beberapa bulan website ini tidak beroperasi akhirnya dapat beroperasi seperti biasa semula. Walaupun masih ada masalah dan banyak lagi info yang boleh dikemaskini, syukur sekurang-kurangnya para pelanggan dapat akses semula, dan buat pembelian seperti biasa.

Ada ramai yang tanya kenapa tak boleh nak akses masuk ke website ini 3,4 bulan lepas. Sebenarnya, website kami kena serangan DDOS attack. Kalau nak diikutkan ini sudah kali keempat kami kena ddos attack ni, akan tetapi kali ini yang paling berat. Sampai kami kena tukar 2,3 kali ke server lain. Alhamdulillah akhirnya semua selesai.

Apa yang lebih menggembirakan adalah sepanjang masalah teknikal yang berlaku, jualan berjalan seperti biasa. Ramai yang order melalui whatsapp dan juga cash on delivery dengan pengedar-pengedar. Terima kasih kami ucapkan pada anda semua yang sentiasa setia menyokong kami selama ini.

Jadi,bersempena kesyukuran website ini boleh beroperasi semula, kami adakan PROMOSI KILAT khas untuk anda semua. Seperti biasa, promosi kilat akan berlangsung dalam masa yang singkat sahaja iaitu selama 7 hari. Anda boleh dapatkan wangian pheromone kesukaan anda terus di website ini, atau di whatsapp 012-3377045 atau dengan pengedar-pengedar keadi pheromone di seluruh Malaysia.

Jutaan terima aksih sekali lagi pada anda semua yang sentiasa bersama kami. Jangan lupa bagitau kawan-kawan tau! hehe

Promosi Kilat 12 November - 19 November 2018 khas buat pelanggan setia kedai pheromone 1
error: EH!! EH!! BUAT APA TU?
Open chat
Whatsapp kami sekarang!
Hi Selamat Sejahtera, Ada apa-apa yang boleh saya bantu?