Pherolab+ For Her

RM80.00

PheroLAB+ For Her adalah wangian terbaru 2020 untuk wanita. Pheromone & copulins sudah tidak asing lagi bagi wanita yang ingin disukai atau diberi perhatian istimewa oleh jejaka idaman mereka.Jika anda berputus-asa kerana susah untuk bertemu jejaka pilihan anda atau mempunyai masalah kerana pasangan anda mula beralih arah atau anda hanya ingin lebih perhatian dari jejaka di sekeliling anda, inilah wangian yang anda patut cuba. Ia membuatkan anda lebih keyakinan diri, menrik perhatian dan lebih mempersona.

Out of stock

SECURE CHECKOUT

PheroLAB+ For Her

Wangian Memikat Suami

 

 

Pherolab Plus For Her pewangi berhormon penggoda terbaik

 

pherolab for her

PheroLAB+ For Her adalah hormon copulins untuk memikat lelaki. Sebagaimana yang kita ketahui, pheromone adalah hormon yang dapat memikat manusia. Manusia terpikat antara satu dengan lain bergantung pada faktor hormon. Jika anda punyai aura aroma hormon yang unik, anda pasti dapat membuat sesiapa sahaja jatuh cinta pada anda. Gunakan kuasa hormon ini untuk memikat lelaki yang anda cintai. Semua lelaki akan cair dengan bau anda! Cubalah PheroLAB+ For Her hari ni juga!

 

Masih kurang faham tentang pheromone?

 

Pheromone adalah sel hormon yang hanya boleh di kesan oleh organ yang terdapat di pangkal hidung yang di panggil VNO (Vomeronasal). Apabila organ VNO tersebut mengesan kehadiran pheromone, ia seterusnya akan menghantar respon seksual signal ke otak seterusnya membuatkan orang yang berapa berdekatan persekitaran anda menjadi lebih positif dan lebih mesra.

 

Manfaat dari penggunaan PheroLAB+ For Her.

 

 • Lebih “Eye Contact” dan senyuman dari lelaki
 • Lelaki akan lebih terpesona dengan daya memikat anda
 • Expect More Dates and Better Still—More Sex!
 • Heighten Love Making Prowess
 • Lelaki sentiasa mahu berdamping/bersembang dengan anda
 • Meningkatkan “Self Confidence” anda
 • Mendapat lebih “Respect” dari wanita lain
 • Lebih success dalam perniagaan and perhubungan seharian

 

Pherolab Plus For Her adalah hormon pemikat lelaki yang paling kuat pernah dihasilkan oleh makmal. Ia diselidik saintis selama 20 tahun dalam kajian pengasingan bahan aktif Copulins dan 2 tahun dalam membina teknologi canggih yang selamat dan efektif. Pherolab Plus For Her adalah jauh lebih hebat berbanding mana-mana produk wangian pemikat dan penggoda lelaki. Produk Pherolab For Her telah membuktikan – dalam kajian yang dilakukan ke atas manusia – ia memiliki  kesan pemikat dan penggoda yang 5 kali lebih kuat berbanding lain-lain produk yang berada di pasaran.

 

Pherolab+ For Her bertindak secara pantas dengan menghantar signal ke bahagian VNO (saraf pengesan hidung) manusia dan mengaktifkan deria bau dan sel otak tanpa menganggu sistem pernafasan dan tanpa menganggu emosi. Ia menghantar signal dan aura pemikat yang menggoda, seterusnya menangkap perhatian orang sekeliling anda dengan efektif sekali.

 

Manusia yang terhidu hormon copulins ini akan berasa tenang, aman, konfiden, seronok dan bersikap lebih positif. Kajian juga menunjukkan lelaki yang terhidu Pherolab Plus For Her akan menjadi sedikit ghairah.

 

pherolab plus for her

 

Perhatian; Hormon Copulins Pherolab For Her yang diperlukan untuk memikat dan menggoda lelaki haruslah  berkuasa, agar berkesan dan bertindakbalas terhadap lelaki! Dapatkan PheroLAB+ For Her kerana dos hormon yang terkandung di dalamnya sangatlah kuat.

 

Pherolab Plus For Her Copulins berbeza dari lain-lain jenama kerana ia dihasilkan untuk memikat lelaki. Ujian yang dilakukan ke atas lelaki mendapati 97% lelaki akan teringat-ingat bau hormon unik ini. 95% lelaki mengingati baunya, 99% lelaki sukakan baunya. Kami mendapati lelaki akan ingat dan kenali baunya kerana signal hormon copulins telah mengaktifkan deria ke-enam dengan sempurna. Selain itu lelaki terdorong untuk jatuh cinta kepada pemakai Pherolab For Her Copulins kerana beranggapan pemakai Mystique Switzerland Copulins punyai sifat keibuan yang tinggi.

 

Wanita yang menggunakan Pherolab Plus For Her Copulins tidak kira usia, atau paras rupa akan dapat memikat lelaki kerana hormon Copulins yang terkandung di dalamnya. Ia bagai menyampaikan mesej kepada deria ke-enam lelaki bahawa anda adalah seorang calon yang sesuai untuk menjadi ibu kepada keturunan lelaki tersebut secara biologi. Ini yang sering diperkatakan keserasian (chemistry).

 

Pherolab For Her Copulins akan membuatkan anda dianggap serasi dan sesuai menjadi ibu kepada anak-anak lelaki yang ingin anda pikat, atas dasar hormon yang anda miliki adalah dari genetik yang terbaik, dan anda sesuai dijadikan (induk) atau ibu kepada keturunannya.

 

Mahukah Anda :-

 

 • Memikat & Menggoda Lelaki Idaman Anda
 • Membuatkan Semua Lelaki Berasa Seronok Menghidu Bau Anda
 • Menjadikan Lelaki Ghairah dan Senang Mendekati Anda
 • Meningkatkan Hormon Pemikat Secara Efektif & Cepat
 • Memiliki Daya Memikat Yang Tiada Tandingan
 • Mempunyai Aura Positif Yang Mampu Dirasai Ketika Bersama Rakan & Teman

hormon pemikat pherolab+ for her

Pherolab For Her adalah hormon jenis gel yang digunakan secara luaran untuk meningkatkan daya tarikan anda terhadap lelaki. Ia merupakan senjata kimia untuk memikat malah ia mampu membuatkan setiap orang yang berada berdekatan dengan anda merasa tenang. Pherolab For Her adalah satu-satunya hormon yang dicipta khusus untuk golongan wanita berkerjaya yang sering menemui ramai orang. Beribu-ribu wanita di seluruh dunia telah ketahui hakikat bahawa, dunia moden ini penuh cabaran dan harus dilalui dengan menggunakan teknologi hormon yang sofistikated. Pengguna-pengguna Pherolab For Her Copulins sangat sukakan hasilnya. Ia adalah keperluan asas yang perlu dimiliki dalam kehidupan sosial yang mencabar abad ini.

 

Produk pemikat dan peningkat aura positif semakin mendapat sambutan kerana, ia semakin diperlukan atas beberapa faktor :-
1. Kes Penceraian Yang Semakin Ketara
2. Kedinginan Seks Suami-Isteri
3. Pergaulan dan Persekitaran Tempat Kerja Yang Negatif
4. Keharmonian Rumahtangga

 

Jadi dengan menggunakan Mystique Switzerland Copulins ini :-
1. Bos Akan Lebih Sukakan Anda
2. Rakan Sejawat Anda Akan Bersikap Lebih Positif Dan Terbuka
3. Menyemarakkan Kasih Sayang Suami & Kekasih Terhadap Anda
4. Pelanggan Yang Sering Anda Temui Akan Merasa Lebih Tenang, Aman & Seronok.

 

TESTIMONI PHEROLAB FOR HER

TESTIMONI PHEROLAB FOR HER (4)
TESTIMONI PHEROLAB FOR HER (4)
TESTIMONI PHEROLAB FOR HER (4)
TESTIMONI PHEROLAB FOR HER (4)
TESTIMONI PHEROLAB FOR HER (4)
TESTIMONI PHEROLAB FOR HER (4)

KLIK SINI UNTUK LIHAT TESTIMONI PHEROLAB+ FOR HER >>> TESTIMONI PHEROLAB FOR HER

 

Aturcara Penggunaan

 

Picit & sapukan gel pada urat nadi pergelangan tangan dan leher. Gunakanlah sekerap yang mungkin iaitu ketika anda ingin menemui orang tersayang, rakan-rakan, bos pejabat atau pelanggan anda. Kami pasti anda akan menawan hati semua orang yang berada disamping anda.

 

Ia tidak mengandungi alkohol atau bahan-bahan berunsurkan haiwan. Setiap kandungan menggunakan bahan berasaskan tumbuh-tumbuhan, jadi ianya amat bersih dan sesuai untuk semua golongan.

 

Sekiranya anda percaya bahawa Pherolab For Her perlu anda miliki dan guna sekarang. Ambil langkah pertama anda dengan membuat pesanan secara online hari ini juga. Sekiranya anda tidak berpuashati dengan kesannya, bungkusannya, baunya, atau anda tidak berpuashati dengan apa jua sebab, kami akan pulangkan wang pembelian anda tanpa soal. Jaminan pengembalian wang ini adalah sepanjang 30 hari. Ini bermakna anda ada peluang mencuba sendiri produk ini tanpa rasa was-was. Ingat! Jaminan pulangan wang kami adalah muktamad, dan anda berhak miliki pulangan wang tersebut tanpa sebarang soal.

 

Pherolab For Her sangat berkesan, dan ia telah diuji scara saintifik. Ia mampu memikat setiap lelaki yang terhidu hormon tersebut tanpa disedari. Gunakan kuasa bioteknologi untuk meningkatkan penampilan anda secara saintifik! Pergaulan anda, bisness anda dan hari yang anda lalui bersama orang tersayang pasti akan lebih mengembirakan!

 

Dapatkan Pherolab For Her hari ni danpikat lelaki idaman anda sekarang!

PHEROLAB FOR HER

ORDER SEKARANG DAN PIKAT ORANG SEKELILING ANDA DENGAN WANGIAN INI !

IKUT CARA MUDAH BUAT TEMPAHAN DI BAWAH

HARGA PROMOSI SEKARANG CUMA RM80 SEBOTOL!

Out of stock

pherolab for her

Reviews

Be the first to review “Pherolab+ For Her”

Your email address will not be published.

error: EH!! EH!! BUAT APA TU?
Open chat
Whatsapp kami sekarang!
Hi Selamat Sejahtera, Ada apa-apa yang boleh saya bantu?