Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

PHERO-X TIRUAN

Phero-x Tiruan memang dah berlambak-lambak di pasaran.Biasalah bila dah HOT sesuatu produk tu
pastinya ada yang nak ambil kesempatan dengan mengedar produk-produk PHERO-X tiruan.

Sejak kami mula berniaga online 2007 lagi,Phero-x tiruan sudah pun di pasaran.Cuma semakin hari semakin pandai la meniru.
Kalau dulu sekilas ikan di air pun dah tahu jantan betina kan.Tapi sekarang memang pening.Kalau main kilas-kilas je boleh 2 3 kali tertipu. Mana tidaknya phero-x original sendiri dah tukar-tukar packaging banyak kali pun masih lagi ada yang meniru. Kami sendiri di kedaipheromone.com dah jual phero-x sejak kotaknya berwarna ungu(purple),kemudian tanpa kotak(hanya gunakan beg kecil macam beg isi duit syiling),kotak berkilat dan seterusnya kotak biru cair seperti sekarang.

Apapun kami di kedaipheromone.com tidak pernah terkesan dengan kehadiran produk PHERO-X tiruan.
Kerana sudah pasti PHERO-X TIRUAN tidak mengandungi pheromone didalamnya.
Sudah pasti pelaggan-pelanggan yang tertipu tidak dapat merasai betapa POWERnya PHERO-X.

PHERO-X TIRUAN biasanya baunya tak sama..kalau sama pun kurang UMPPHH…sudah pasti tak berkesan lansung.

Ramai yang bertanya kami macam mana nak bezakan PHERO-X ORIGINAL dan PHERO-X TIRUAN,ada yang dah beli dengan orang lain pun masih bertanya kami sebab was-was dengan produk yang dibeli.Bagaimanapun sukar untuk kami komen kalau produk tu dibeli dari pihak lain.
Kerana ada sesetengah PHERO-X TIRUAN itu hampir-hampir sama,cuma kandungannya berbeza.

phero-x tiruanAda jugak pihak-pihak yang mengambil kesempatan dengan membeli borong PHERO-X ORIGINAL tetapi re-pack semula dengan menampah air atau minyak.
Jadi,kandungan pheromone dalam phero-x tersebut sudah tidak sama dengan asal.Sebab itu jugaah anda jumpa kalau tiruan,ada yang warna cecairnya berbeza.Ada juga yang lebih pekat ceair dan warnanya dan ada yang warna terus bertukar.

Apa yang bestnya,masih ramai yang membeli kerana harga yng ditawarkan jauh lebih murah.Apa boleh buat,padanlah dengan harganya kan.

Orait,sebab ramai yang tertipu dengan PHERO-X TIRUAN,jadi kami dah siapkan satu post berkenaan CIRI-CIRI PHERO-X ORIGINAL yang mungkin dapat bantu anda di luar sana.

Klik sini untuk baca >>> CIRI-CIRI PHERO-X ORIGINAL

 

Incoming search terms: