Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Deria bau memang salah satu pemikat yang power.Sebab tu ramai yang tercari-cari minyak wangi pemikat yang best dan dan terbukti berkesan untuk ramai orang.Bila search di google,macam-macam jenis pula minyak wangi pemikat yang ramai kenali sebagai perfume pheromone tu.Macam-macam jenis satu hal,harga pun berbeza-beza.Dah tak tahu nak pilih yang mana satu paling best.

Antara yang popular,Phero-x,Pheromances,Flaming Desire,Pherazone,Pheroking,Pheromiss,Nexus,Ajx Pheromen,Pherolins dan Mystique Swiss.Mana satu yang paling best?

Bila korang tanya mana yang paling,maknanya mestilah yang mana yang dah terbukti memang boleh memikat kan?Nama pun minyak wangi pemikat.Kedaipheromone.com memang dah sinonim dengan minyak wangi pemikat ni.Sebab tulah dia dikenali sebagai Pembekal dan Pengedar Utama di Malaysia,Indonesia,Brunei dan Singapura.Philipina pun anda supply jugak tapi tak sebanyak mana pun.

Semenjak Kedaipheromone.com beroperasi sejak 2005 secara offlinenya dan online sejak 2007 ni,kami memang dah masak sangat dengan pheromone ni.Boleh dikatakan pakar jugak lah (sombong nya hehe). Bukan apa,sebab jaringan pelanggan kami dah terlalu besar,jadi melalui feedback customers,kami tau mana yang best mana yang tak best.

 Phero-x Minyak Wangi Pemikat

PHERO-X™ Pheromone

Antara yang paling lama dijual dan paling banyak feedback testimoni dan juga paling ramai pelanggan yang ulang beli adalah PHERO-X.Phero-x ni boleh dikatakan legend lah.Sejak dijual,customers memang ramai repeat order dan ramai gilalah yang cerita kata minyak wangi ni memang mampu untuk memikat wanita terutamanya.So,kalau korang baru mula nak cuba-cuba pheromone ni,eloklah cuba Phero-x sebab jarang mengecewakan.Senang cerita,pheromone yang digunakan tu sesuai dengan DNA kita orang asia ni.Testimoni dah beribu-ribu dah! Wow!

Bab ni penting yang korang kena tau.Kalau cerita bab pheromone,memang berlambak-lambak.Bukan cerita tiruan ja.Original pun macam-macam jenis.Tapi,tak semua sesuai dengan orang Asia.Biasalah setiap orang pun dijadikan berbeza-beza.Inikan pula dengan orang-orang yang iklimya dan cara hidup yang berbeza dengan kita.

So untuk pengetahuan korang jugak,pheromone-pheromone yang anda di Kedaipheromone.com ni adalah antara pheromone-pheromone terbaik dan sesuai dengan orang Asia.Kalau ikutkan kami pernah cuba jual lebih 12 jenis minyak wangi pemikat(pheromone) untuk lelaki.Tapi yang ada hingga sekarang ni sahaja yang tinggi repeat orders dan ramai regular customer.So,dari situ kita boleh baca sebagai berkesan!

Pheromances Minyak Wangi Pemikat

Pheromances Pheromone

Yang kedua terbaik,adalah PHEROMANCES.Ada yang panggil Pheromances 50x.Yang ini sejak dijual dalam pertegahan tahun 2014,tinggi juga repeat orders dan ramai yang regular customers.Bau wangiannya sudah tentu berbeza dengan Phero-x dan thap keberkesannya juga pasti berbeza sbb pheromone yang digunakan juga berbeza,Anda kena cuba!

flaming desire Minyak Wangi Pemikat

Flaming Desire

Yang ketiga pula adalah Flaming Desire.Flaing Desire ni kurang jualannya sebab stok yang kita ambik tak sebanyak pheromone-pheromone lain.Mungkin sebab ‘persembahan produknya’ kurang best.Sebab ia datang dengan botol kecil macam tu je.So,kurang minat untuk orang cuba.Tapi,untuk pengetahuan anda,Regular customers untuk flaming desire tak kurang hebatnya.Dan siapa yang dah pernah cuba mesti ulang beli.Maknanya?Minyak wangi pemikat yang berkesan!

Pherazone Minyak Wangi Pemikat

Pherazone

Yang keempat pula ialah Pherazone.Pherazone ni antara pheromone atau yang paling popular di dunia.Mungkin sebab marketingnya yang besar-besaran.Isipadu dan harganya juga sikit berbeza dengan pheromone yang lain.Ini antara pheromone yang ikut DNA orang barat tapi sesuai dengan orang kita.Sebab ramai juga regular customers,feedback positif dan repeat orders,so kami kekalkan di kedaipheromone.com.

Pheromiss , Pherolins , Mystique Swiss

Pheromiss Minyak Wangi Pemikat

Seterusnya berkenaan dengan wangian pemikat lelaki pula.Maknanya wangian ini digunakan oleh wanita untuk memikat lelaki.Sebab tak banyak jenis untuk perempuan so,saya gabungkan sekali.Ini antara terbaik yang kami pernah jual,repeat orders untuk 3 produk ni memang sangat-sangat tinggi.Pheromiss,Pherolins dan Mystique Swiss ini mengandungi pheromone dan cupulins.Isipadu semua sama 10ml.Apa yang berbeza adalah cara gunanya.Pheromiss anda perlu titis,sama seperti phero-x dan pheromances.Pherolins dan Mystique Swiss pula penggunaan lebih mudah iaitu Pherolins anda hanya perlu ROLL ON sahaja,dan mystique swiss pula menggunakan ‘gel press’.Walaubagaimanapun,ketiga-tiga ini mudah untuk dibawa dan feedback customers juga sangat memberansangkan.Cuba tau!

Pherolins Minyak Wangi Pemikat

So,korang dah tau pheromone atau minyak wangi pemikat mana yang korang kena cuba?Opss..yang lain-lain dari yang saya ceritakan disini,saya tak boleh nak komen apa-apa.Sebab yang pertama,kami tak jual,jadi kami tak tahu feedback customers berkesan atau tidak.Yang kedua,kami sendiri tak tahu dari mana datang pheromone-pheromone tersebut.Adakah betul-betul mengandungi pheromone,atau sekadar nama.

Mystique Swiss Minyak Wangi Pemikat

Jadi,pilihlah pheromone yang sesuai dengan anda.Sebab setiap orang lain-lain,jadi tahap keberkesanannya juga berbeza.Dan pastikan anda dapatkan yang original.Jangan pula di tipu dengan mereka-mereka yang cuba ambil kesempatan.Oleh itu,nak selamat belilah dengan Kedaipheromone.com.Pembelian anda dengan kami dirahsiakan dan sangat profesional.Dan keselesaan anda tanggungjawab kami.

KLIK SINI >>> https://www.kedaipheromone.com/shop/

Minyak Wangi Pemikat