Haaaa… ada yang terkejut kan? Jangan risau. Kedai Pheromone tak jual Minyak lintah, minyak belacak mahupun minyak dhab la kawan-kawan. Posting kali ini, kami nak share dengan kawan-kawan semua pasal 1 minyak yang khas untuk kaum lelaki. Kenapa kami review? Sebab kami rasakan minyak keluaran anak Malaysia ini, lain dari yang lain.. Tuah Performance Oil. Haa dah dah…tak payah nak terkejut lagi. Terkejut konon. Habis selama ni dah tau kami jual pheromone tapi asyik tanya ada ubat besar itu, ubat besar ini tak terkejut plak… Hahh jom kita sambung cerita..

Tuah Performance Oil ini secara ringkasnya ia adalah ‘Medicated Massage Oil'. Minyak urut ‘zakar' lelaki.. Mesti la lelaki, perempuan mana ada zakar. Apa yang menariknya tentang Tuah Performance Oil ini adalah dia ada 3 bahan utama yang sebelum memang popular dalam minyak urut zakar untuk besarkan zakar, tahan lama, panjangkan zakar… macam-macam lagilah..Iaitu ekstrak dari belacak, lintah dan juga dhab.

Mungkin anda semua hairan la kan apa bezanya minyak Tuah ini berbanding minyak-minyak yang lain yang pernah ada di pasaran contohnya Pure Dhab, Minyak Lintah Gunung, Minyak Belacak Warisan dan lain-lain lagi. Perbezaan yang paling ketara adalah, istimewanya minyak Tuah ini, dia ada ketiga-tiga bahan ini. Maknanya lebih power dan ia bertindak dengan lebih efisien.

MInyak Tuah ini juga lulus ujian makmal dan juga kkm. Yela kan kalau dah berkesan mesti la kena pastikan ia selamat. Kalau tak selamat, tak guna juga. Isk bahaya woo.. nak letak kat bawah tu. ‘Nyawa' tu…Takdak punai bawah tu, tak nama jantan la… Pakai pheromone selori pun tak guna kan.

tuah-performance-oil-minyak-belacak-minyak-dhab-minyak-lintah

Disebabkan Tuah ni ada 3 bahan tersebut, kesemua khasiat yang ada pada ketiga-tiga minyak ini, ada pada Tuah Performance Oil. Best kan? Maknanya, kalau dah pening nak pilih minyak dhab, minyak lintah atau minyak belacak, kawan-kawan boleh terus cuba minyak Tuah ni. Jimat pun jimat.

KHASIAT TUAH PERFORMANCE OIL

KELEBIHAN & KEBAIKAN TUAH

  • Membantu meningkatkan dan mengembangkan saiz zakar
  • Meningkatkan dan menambah tenaga seksual lelaki apabila di ransang
  • Merawat dan mengembangkan saluran darah pada zakar
  • Menguatkan otot zakar
  • Berdaftar dengan KKM, diyakini Selamat bila dipakai tanpa kesan sampingan
  • Merawat mati pucuk
  • Menghalang urat zakar daripada di masuki angin
  • Memaksimumkan ereksi
  • dan lain-lain lagi

 

APA YANG SPECIAL TUAH NI?

Apa yang lebih kami kagum dengan Tuah ni adalah servis dia. Tak sama langsung macam yang lain yang hanya jual dan terus biarkan pengguna terkontang kanting sendirian. Tuah Performance oil ada sediakan 1 laman khas untuk pengguna-penguna sahaja. Page tersebut hanya boleh diakses oleh mereka yang telah membeli Tuah Performance Oil sahaja. Dasyat kan?

Dalam page tersebut ada disediakan ebook-ebook untuk anda download secara percuma sahaja. E-book yang diberikan memang khas untuk panduan pengguna. Senang cerita khas untuk orang yang dah berkahwin la. Dan yang paling best dalam page tu ada disediakan VIDEO TUTORIAL CARA URUT ZAKAR YANG BETUL. Video tu sangat-sangat bermanfaat untuk pengguna sebab video urutan tu khas menggunakan Tuah dan real. Bukan lukisan mahupun kartun. Huuu dasyat kan?

Nak lebih dasyat lagi? Kawan-kawan kenalah beli dan cuba sendiri Tuah Performance Oil tu. Kami boleh cakap kawan-kawan memang takkan menyesal sebab berbaloi-baloi.

Untuk dapatkan Tuah sekarang ni (Oktober 2020) memang beruntung sebab ada banyak free gift menarik dan cabutan bertuah lumayan. Memang sangat-sangat berbaloi siapa yang beli sekarang sebab harga pun diskaun 50% sampai hujung bulan oktober. Best best.

So, kalau anda berminat atau ada kawan-kawan yang memerlukan Tuah Performance Oil, boleh la terus ke laman web mereka. Kat website tak da jual tau.Kita cuma berkongsi sahaja kebaikan yang ada pada Tuah. Klik button di bawah untuk maklumat lanjut. BYE

error: EH!! EH!! BUAT APA TU?
Open chat
Whatsapp kami sekarang!
Hi Selamat Sejahtera, Ada apa-apa yang boleh saya bantu?