Berita baik untuk rakan pelanggan setia kedaipheromone.com. Buat julung-julung kalinya kami bakal mengadakan harga runtuh. Harga pheromone perfumes di kedaipheromone.com tidak pernah kami tawarkan pada harga ini. Walaubagaimanapun ia hanya selama 14 hari dan selagi stok masih ada sahaja!

HARGA RUNTUH! DAPATKAN SEKARANG SELAGI STOK MASIH ADA

Inilah masa yang paling sesuai untuk anda dapatkan pheromone perfumes kegemaran anda pada harga yang menjimatkan! Tawaran ini juga membuka peluang kepada anda untuk cuba kesemua jenis pheromone perfumes original yang kami tawarkan.

Bagi anda yang mungkin sudah biasa dengan Phero X, mungkin kali ini boleh mencuba sekali Pheromances Pheromone dan Pherolab+ .

Bagi wanita yang mungkin biasanya menggunakan Pheromiss, mungkin kali ini anda boleh mencuba Pherolins dan Pherolab+ for her!

Promosi harga runtuh kali ini melibatkan Phero-X, Pheromances, Pheromiss, dan juga Pherolins. Pherolab Plus dan Pherolab+ For Her masih kekal dengan promosi sebelum ini.

SEMPENA PROSES PEMULIHAN DARI IMPAK COVID-19

Bagi yang tertanya-tanya kenapa tiba-tiba ada harga runtuh? Ini adalah kerana rintihan dari beberapa pelanggan regular kami yang sering ‘minta diskaun' kerana kewangan terkesan dengan covid-19. Jadi, promosi harga runtuh ini khas untuk anda. Kami juga masih lagi dalam proses pemulihan impak dari Covid-19 keatas perniagaan kami pada tahun ini. Jadi, jom sama-sama bantu atau support kami untuk bangun semula. Semoga promosi harga runtuh ini kita dapat kongsi manfaatnya bersama-sama.

TAWARAN INI SELAMA 14 HARI SAHAJA TAU! BERMULA 14/9/2020 SEHINGGA 28/9/2020 UNTUK 50 PELANGGAN TERAWAL  SAHAJA ATAU SELAGI STOK MASIH ADA SAHAJA!

#TAWARAN INI JUGA SAH UNTUK PEMBELIAN MELALUI WEBSITE ATAU WHATSAPP 012-3377045 ATAU COD DENGAN PENGEDAR SAH KAMI SAHAJA. (PENGHANTARAN MENGGUNAKAN POS TERTAKLUK PADA CAJ POS SEDIA ADA)

Rebut tawaran hebat ini sekarang! Jangan lupa share pada rakan-rakan yang lain. Anda boleh dapatkan harga runtuh ini melalui 2 cara dibawah ini.

error: EH!! EH!! BUAT APA TU?
Open chat
Whatsapp kami sekarang!
Hi Selamat Sejahtera, Ada apa-apa yang boleh saya bantu?