fbpx

Hadiah misteri untuk Ramadhan Raya Sales 2017 Kedaipheromone.com dah tak misteri lagi! Yeay! berikut merupakan antara hadiah yang bakal diterima oleh 5 pelanggan bertuah yang but pembelian semasa Ramadhan Raya Sales berlansung.Adakah anda yang bertuah itu?

Bagaimana saya hendak terpilih sebagai pemenang bertuah tersebut?

Sepertia biasa,sudah semestinya yang bakal menang adalah anda yang membeli semasa promosi berlansung.Tidak kiralah anda beli sebotol atau 2 botol atau 3 botol.Tidak kira juga jika anda membeli melalui pos tau cash on delivery dengan pengedar-pengedar sah kedaipheromone,com.Yang pastinya anda mesti membeli ketika promosi berlansung.

Kemudian,setelah tamat promosi.Kami akan update langkah seterusnya untuk anda menang hadiah misteri tersebut.Ada beberapa langkah mudah yang anda perlu buat untuk memudahkan kami pilih anda sebagai pemenang.Ini penting kerana,beribu-ribu botol yang terjual semasa promosi berlansung mestilah agak sukar untuk kami cari 5 yang layak.Jadi,langkah seterusnya memudahkan kami untuk buat pemilihan.Biasanya,langkah kedua ini yang ramai malas nak follow.So,peluang besar untuk anda yang turut serta.hihi

Bagi yang belum turut serta dalam promosi kali ini,masih ada masa untuk anda.Dan jangan lupa,kita ada fre gift juga untuk anda iaitu samoul duit raya dan pomade ekslusif kedaipheromone.com.Selagi stok masih ada ya..

Terima Kasih dan Selamat menunaikan ibadah puasa.