Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

CARA MEMIKAT WANITA SOMBONG

Wanita yang sombong ni nak pikat dia mesti kena teknik ekslusif sikit.Sebab kita kena kenal dulu macam mana sifat-sifat khas bagi wanita sombong.Kalau dah ta sifat-sifat dia,teknikmudah ja apply terus sangkut.hehe (Teknik ni kami korek dari buku dan kami rasa dia menarik)

  1. JANGAN TEGUR

Wanita sombong ni pantang ditegur.Yelah macam mana korang tau dia sombong or tak?Mestilah time korang tegur tap dia buat dek je kan?So,step pertama jangan tegur.Lagi baik buat tak tahu je dulu.

  1. PURA-PURA SEOLAH-OLAH DIA TAK WUJUD

Langkah kedua ni anda mula-mula anda pura-pura seolah dia tak wujud.Buat “donno”.Tapi jangan jauh dari lingkungan dia.Maknanya anda ada dekat dengan dia tapi seolah-olah tak perasan kewujudan dia.

  1. TERKEJUT

Haa…langkah ketiga ni susah sikit ni.Kalau ikut buku tu dia cakap “buat-buat terkejut macam baru perasan dia ada situ”.Macam-macam cara..sama ada tersentuh dia..atau barang yg anda bawa terkena dia..atau terlanggar dia.Macam tengok dalam filem-filem tu.Teknik ni kami tak pasti anda mampu buat ke tak.Eh,belum habis lagi.Dah tersentuh/terkena/terlanggar tu buat terkejut hold beberapa second pandang mata dia.Anda kena tau sesuatu,wanita yang sombong ni dia selalunya pemalu atau takut nak pandang mata.

  1. PUJI SLOW-SLOW

Langkah seterusnya ni,anda kena tahu lagi satu sifat wanita sombong ni sebenarnya dia suka dipuji.Tapi bukan dipuji secara lansung.Lepas ja langkah ketiga yang anda terkejut tadi tu,terus anda cakap slow-slow “OMG,cantiknya” tu mat salleh la..Kalau kita islam ni..cakap la “Subhanallah cantiknya”. Yelah Allah juga yang jadikan dia cantik kan.

  1. BUAT TAK TAHU DAN BERSIAP SEDIA

Langkah yang kelima ni,bak kata buku tu buat “donno” lagi sambil tengok body language dia.Kalau respond yang ditunjukkan macam OK.Teruskan beranikan diri untuk tegur.

  1. TEGUR DENGAN JUJUR

Langkah terakhir ni menentukan anda Berjaya atau gagal.Kalau Berjaya untunglahhh.Kalau gagal,jangan putus asa.Nothing to lose bro.Lelaki hebat memang kena kental.OK,step ni anda terus tegur dengan jujur dan ikhlas. Direct je bro sebab orang sombong ni biasanya dia jarang jumpa “lelaki yang rare” sebab tu dia sombong semacam je.Ayat contoh dalam buku tu bagi,dia cakap camni “ Sorry cik,tadi saya ternampak cik,saya rasa teringin sangat nak kenal dengan cik.Boleh saya kenal? Kalau boleh cakap boleh,tak boleh its ok.Sorry pasal saya terlanggar cik td”. Wahh panjang pulak haha.Tapi point dia kat sini,ayat tu tentukan jalan seterusnya.Kalau dia cakap OK,apa lagi terus la kenal mintak nombor or wechat id dia.Kalau gagal,haha cakap je la its ok,Sorry.Tapi selalunya susah la nak gagal.Sebab dah cukup rare dah tu. J

OK,yang terakhir,anda perasaan tak 6 langkah kat atas tu tak semua yang kita mampu buat.Sebab kadang-kadang kita cakap perempuan sombong bukan sebab dia sombong,tapi sebenarnya kita sendiri yang PENAKUT.Perempuan memang tak suka lelaki penakut.

Nak tak saya kenalkan anda semua dengan 1 benda ni.Benda ni akan skip semua langkah kat atas dan langkah ke-6 bertukar menjadi “dia yang tegur dan nak berkenalan dengan anda”.Lagi mudah.Benda ni memang dah berkesan sejak 2007 lagi.Kalau berminat klik sini >>> http://goo.gl/U5kTm1. .