Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

75 views

Makluman untuk rakan-rakan pelanggan kedaipheromone.com dan semua regular customers PHERO-X . Bermula Julai 2016,stok-stok baru Phero-x akan di lengkapi dengan security bar code. Bar code tersebut terletak ni kotak bahagian atas.Anda buka kotak,then kat atas tu terus jumpa bar code tu dan scan.Ini merupakan satu cara untuk menunjukkan Beza Phero-x Original dan Tiruan Julai 2016

Phero-x with bar code ni sudah mula dedarkan pada semua pengedar-pengedar,walaubagaimanapun jika anda dapatkan phero-x dari pengedar-pengedar sah kedaipheromone.com dalam masa terdekat ini,kalau ada yang masih tanpa barcode..jangan risau..masih original..kerana pengedaran stok baru ini masih di peringkat awal.Tak semua pengedar yang restock untuk stok terbaru ini.

Apapon,selepas ini jika anda ingin membeli Phero-x dari peniaga-peniaga lain di luar sana,pastikan ada barcode.

Tengok posting seterusnya ini untuk maklumat yang lebih terperinci bagaimana nak check PHERO-X anda! klik sini >>> Phero-x Original with security barcode dan cara-cara mudah scan bar code