Hai Assalamulaikum dan Selamat Sejahtera saya ucapkan pada semua rakan pelanggan kedaipheromone.com yang masih setia bersama kami sejak 2007 kami mula beroperasi secara serius sehinggalah hari ini 2019. Sudah tentu syukur kami pada Allah yang buatkan kami terus bertahan dalam perniagaan ini dan terima yang tidak terhingga atas sokongan anda semua.

Tujuan posting ini di tulis hanya untuk berkongsi dengan rakan-rakan semua apa yang susah terjadi, sedang terjadi dan bakal terjadi pada kedaipheromone.com pada menjelang tahun 2020 ini.

Sebelum saya ceritakan apa yang dan bakal terjadi, elok saya ingatkan anda semua bahawa number whatsapp HQ Kedaipheromone.com sebelum ini, 017-3959477 sudah tidak digunakan lagi buat masa ini kerana kami tidak dapat akses whatsapp menggunakan number tersebut. Number tersebut hanya boleh menerima call sahaja buat masa ini. Oleh itu, segala urusan Kedaipheromone.com buat masa ini adalah melalui number 012-3377045 & 012-3868954( SAVE NUMBER NI KAWAN-KAWAN ).

SAVE NUMBER NI KAWAN-KAWAN

 

MAIN 012-3377045

 

BACKUP 012-3868954

 

Kemudian, perkara kedua yang kami nak kongsi dengan rakan pelanggan semua. Sejak 2015 kami tak pernah tambah list jualan produk pheromone perfumes kami, malah banyak yang kami hentikan jualan dan hanya kekalkan produk-produk yang tinggi repeat orders dan ramai regulat customers sahaja. Tapi, bermula November 2019 ini, kami telah tambah 1 lagi pheromone perfumes formulated in Canada, iaitu PheroLAB+ . Kami dah mula jualan pada 22 November 2019 dengan harga pengenalan dan kos pos percuma. Kepada yang berminat nak cuba boleh tengok info PheroLAB+ disini. <<KLIK . Memang power. Akan tetapi, saya ingatkan siap-siap ya kawan-kawan.. Stok amatlah terhad. Jadi jangan lepaskan peluang anda, order cepat-cepat. POSLAJU & COD AVAILABLE macam biasa.

Seterusnya, kami nak maklumkan pada semua yang pelanggan setia flaming desire dan mystique swiss, buat masa sekarang OUT OF STOCK sebab produk-produk tersebut ada masalah dengan productions. Info lanjut akan dimaklumkan nanti.

Pada tahun 2020 nanti, inshaaAllah kalau ikut perancangan dan tak ada aral melintang, akan ada 6 jenis lagi pheromone perfumes yang kami akan perkenalkan untuk anda semua. Semoga sokongan dan doa rakan pelanggan semua, urusan kami dipermudahkan.

Teruskan support kami peniaga-peniaga kecil ni. TERIMA KASIH. Assalamulaikum. Bye