PERHATIAN!!

Kami sedang menghadapi masalah teknikal untuk WHATSAPP 0173959477. Kami tidak dapat akses segala pertanyaan atau tempahan anda di sana bermula pagi tadi 30/10/2019. Jika anda buat tempahan atau berhubung dengan kami di nombor tersebut, sila hubungi kami semula di nombor 012-3377045 atau klik button whatsapp di bawah.

PHEROMONE

Kedaipheromone.com merupakan Store Online Pheromone Terbesar di MalaysiaBerpengalaman luas dalam pengurusan bisnes online menggunakan poslaju dan juga mempunyai pengedar-pengedar di seluruh Malaysia yang memudahkan pelanggan untuk Cash On Delivery.

 

Kami adalah pembekal dan pengedar utama produk-produk wangian berpheromone di Malaysia.
Produk-produk yang ada di kedaipheromone.com seperti PHERO-X,PHEROMANCES,FLAMING DESIRE,PHEROMISS,PHEROLINS,MYSTIQUE SWISS merupakan antara yang terbaik dan mendapat sambutan hebat di kalangan pelanggan kami. Kami hanya menjual produk-produk yang mendapat REPEAT ORDERS TINGGI dan REGULAR CUSTOMERS YANG RAMAI. Berbekalkan pengalaman lebih 10 tahun kami dalam menjual produk pheromone, kami pasti ia memudahkan anda untuk memilih minyak wangi pheromone yang terbaik untuk anda.Anda boleh merujuk halaman-halaman yang telah kami sediakan untuk anda untuk anda memilih pheromone yang sesuai dengan anda. Minyak wangi yang dijual di sini adalah 100% pure pati wangian, jadi wangiannya akan jadi lebih harum dan kekal lebih lama.

 

Hubungi kami melalui whatsapp/wechat untuk maklumat lanjut : 012-3377045

 

phero-x

TOP SELLER!

Kami dah jual sejak 2007

Kami dah jual beribu-ribu botol!

Kami dah terima beribu-ribu feedback/testimoni!

Repeat orders tinggi! Regular customers sangat ramai!

NAK CASH ON DELIVERY DI TEMPAT ANDA?

COD PHEROMONE ANDA DENGAN PENGEDAR-PENGEDAR KAMI DI SELURUH MALAYSIA