Mungkin ramai yang dah tahu betapa powernya minyak pengasih moden Phero-x ini tapi mungkin juga ada yang masih belum tahu.Jadi hari ini tokey kedai nak cerita-cerita sikit pasal produk ni.Kita santai-santai ya..

 

Soalan-soalan yang biasa rakan-raan pelanggan kita tanya.. “Betul-betul berkesan ke bro?” “Macam mana kesan dia?” “Wangi tak bau dia?” .. macam-macam lagilah soalan-soalan cepu emas mereka…biasa lah ragam pelanggan…walaupun kami dah jual beribu-ribu botol dah pun..kami masih lagi melayan soalan-soalan macam ni..Yelah ramai yang baru tau tentang produk-pheromone ni..Ada yang tanya plak..” Ni benda apa bos? ” Haha lagi lah jammed kami nak jawab…segala info produk kami dah bagi kat website tapi ramai yang malas membaca..

20150109_120908[1]OK,sebelum kita pergi lebih jauh..elok saya perkenalkan diri dulu..Kedaipheromone.com merupakan Pembekal dan Pengedar Utama produk pheromone.Kami telah beroperasi secara online sejak 2007 lagi.Kami ada ramai pengedar-pengedar di seluruh Malaysia bagi mereka yang nak Cash On Delivery atau COD dengan pengedar-pengedar kami.Lebih mudah kan…roger pengedar terdekat,set tempat cod,then jumpa dan beli…

Orait kita terus ke ulasan produk pheromone..PHERO-X PHEROMONE…merupakan perfume atau minyak wangi yang mengandungi pheromone.Pheromone ni hormon yang keluar melalui peluh.Secara asasnya,kita semua ada pheromone,semulajadi kita..Tapi hormon tu tak terserlah dek kerana toksin-toksin yang penuh dalam badan,bakteria yang keluar bersama peluh dan juga penggunaan bahan kimia dalam sabun dan deodorant yang menyebabkan pheromone tu musnah.Kalau ikut semulajadi,semua ada tak perlu pun.Tapi saintis-santis buat kajian,ada cara untuk serlahkan hormon-hormon tersebut dan amat membantu dalam kehidupan seharian kita.Phero-x pheromone ini dihasilkan di Russia.Saya tak nak cerita secara terperinci tentang produk dan jenis pheromone yang digunakan sebab anda boleh baca DISINI.

Bila tanya soal berkesan or tak secara jujurnya kami tidak boleh bagi jaminan sepenuhnya kepada anScreenshot_2015-03-26-18-07-41[1]da semua sebab badan kita lain-lain so level keberkesanan tu pasti berbeza.Pheromone ni kajian sains..teorinya dan diuji secara saintifik sangat berkesan dan kalau ikut testimoni pengguna kami..memang beribu-ribu dah,,hari-hari kami terima berita kejayaan pelanggan-pelanggan kami… kepada rakan pelanggan kami yang add kami di wechat ( id : kedaipheromone ) mesti perasan sebab boleh dikatakan setiap hari ada ja pelanggan kami cerita tentang keberkesanan produk kami.So,kami simpulkan ia sangat-sangatlah berkesan.Anda cuba baru anta tau.

Bila sebut pasal berkesan or keberkesanan produk mesti ramai yang tertanya-tanya kesan macam mana yang dimaksudkan?OK,daripada testimoni-testimoni yang kami dapat,kebanyakannya sama saja.Kadang-kadang ada cerita yang lebih kurang sama ja.Antaranya memikat wanita,wanita mudah mesra,bini dia tak marah-marah macam dulu,wanita yang pertama kali jumpa dah cakap rindu sangat-sangat,bini ghairah,pergi mana-mana orang asyik pandang,bila berikteraksi orang fokus dan mudah suka,ex-wife kembali baik semula,yang bujang dapat jodoh,macam-macam lagilah.Tapi benda yang paling obvious atau senang nampak kesannya adalah wanita memang mudah mesra dengan kita.Wanita mudah untuk mendekati kita dan mudah bagi peluang untu berinteraksi.Wanita juga mudah rasa rindu dan lain-lain lagi lah.Macam-macam…

Ada juga rakan-rakan pelanggan yang berterima kasih pada kami cakap ex-gf dan berbaik semula,ex-wife dan kembali dengan dia,tak kurang juga ramai yang ajak kami ke kenduri mereka sebab lepas pakai pheromone kami dapat jodoh.Alhamdulillah.Tapi,kami nak ingatkan pada semua rakan-rakan pelanggan kami,Kami hanya bantu anda berusaha.Kami dan produk kami tak dak power apa-apa pon,JODOH tu kan dah tertulis.Semua kerja ALLAH taala.Yang penting ada ikhlas dan berusaha.Cukuplah anda support kami dan pengedar-pengedar kedaipheromone.com.Alhamdulillah.

IMG-20141205-WA0043[1]Cerita bab TAK BERKESAN pula,jujur kami cakap 1 daripada 10 sahaja yang cakap tak berkesan.Kebanyakannya bukan beli dari kami tapi mungkin terkena produk tiruan.Ada juga pelanggan kami sendiri,tapi dia sendiri akui mungkin tidak sesuai atau sosial life dia yang tidak bersosial dengan orang buatkan dia tak nampak kesan pheromone tu.Yang lain semua gembira dan berkesan.Alhamdulillah.Kepada yang tak berkesan dengan Phero-x,mungkin produk kami yang lain sesuai dengan anda.Jangan malu-malu untuk cuba produk kami yang lain. PHEROMANCES PHEROMONE dan FLAMING DESIRE PHEROMONE.Dua produk ni juga sangat terbaik dan repeat order sangat tinggi.Pelanggan tetap setiap bulan ramai.

Then,bercakap bab bau,wangi ke tak? Apa yang kami boleh cakap bau produk-produk pheromone kami terutama Phero-x pheromone ni bau dia UNIK.Sangat unik susah kami nak cakap bau dia camna.Lagipun bab-bab bau ni subjektif,so anda kena cuba bau sendiri.

Akhir kata,beli dan cubalah PHERO-X PHEROMONE.Pastikan anda dapatkan yang ORIGINAL hanya dengan pengedar-pengedar sah Kedaipheromone.com sebab kami dah berpengalaman lama dalam penjualan produk ni.Jadi,berbaloi dengan wang yang anda keluarkan.

Sekian,Terima kasih.

TOKEI KEDAI

kedaipheromone.com

output_iL3YvI