Soalan yang buat kami selalu tertanya-tanya,kenapa pilih phero-x tiruan sedangkan anda boleh dapat phero-x original ? Kalau kerana ‘harga murah’ anda sanggup ditipu oleh penjual-penjual yang menumpang populariti Phero-X,memang sedih lah.Maknanya minda masyarakat kita masih lagi kelas yang ketiga.Asal dapat,bila tak berkesan merungut.

Tahukah anda Phero-X tiruan itu tidak mengandungi pheromone?Kalau anda suka dengan harga yang kononnya murah itu,hingga sanggup dapatkan Phero-X yang tiada pheromone,lebih baik anda beli minyak atar atau perfume biasa di pasaran kerana apalah istimewanya Phero-X kalau tanpa Pheromone?

Sebenarnya,kami dah lama sedar tentang Phero-X tiruan ini.Dek kerana Phero-X sudah terlalu popular,dan demand tinggi.Jadi,ada tangan-tangan jahat yang cuba ambil kesempatan.Pada awalnya,kami biarkan sahaja.Tapi semakin hari,kami sering berjumpa dengan pelanggan-pelanggan yang complaint Phero-X tak best.Tapi hairan kerana,Phero-X yang kami jual berbeza.Yes,Phero-X original sangat best.Kami sendiri dah jual sejak tahun 2007 lagi,dan pelanggan-pelanggan tegar Phero-X ada yang dah bertahun-tahun bersama kami.Memang sedih,bila ada yang mengadu tertipu dengan barang tiruan.

minyak pemikat wanita

Kami cuba selidik kenapa Phero-X tiruan terlalu banyak di pasaran.Pada awalnya sangkaan kami,kerana harga murah.Tapi hairan juga kerana harga Phero-X original cuma RM80.00 sahaja.Tidaklah terlalu mahal,masih mampu milik bagi barang yang berkualiti tinggi.Apa yang lebih memeranjatkan adalah,kami jumpa banyak Phero-X tiruan yang dijual lebih mahal dari ori.Ada yang dijual dengan harga RM100,Rm130 dan RM180.Apa yang lucunya siap ada gred-gred.Macam durian pula.Musang King!

Akhirnya setelah diselidik,kami dapati Phero-X sangat banyak di pasaran ada 2 sebab :

  • Harga kos/modal untuk meniaga yang rendah.Jadi,ramai seller berminat untuk mendapat keuntungan lebih walaupun mereka tahu Phero-X tersebut tiruan.
  • Pelanggan bukannya sengaja mahu beli dengan harga yang kononnya murah tapi lebih mahal.Tapi,sebab pengguna atau pelanggan yang ditipu tersebut tidak tahu bagaimana ‘Phero-X Original’ yang sebenar.

Maaf,tahun 2017 kami sangat-sangat serius nak banteras seller Phero-X tiruan.Tahun ini kita lawan habis-habisan.

Jadi,kami dah susun beberapa kempen tahun ini.Pertama dan yang paling penting,kami akan cuba sampaikan bagaimana anda hendak kenalpasti Phero-X Original dari Morgan Labs LLC Russia yang sebenar dan kami di kedaipheromone.com mohon anda kongsikan dengan rakan-rakan anda tentang info ini.Jika anda ragu-ragu dengan Phero-X yang kami ada,jangan risau.Kalau anda boleh buktikan Phero-X kami tiruan,kami akan bayar anda on the spot RM1000.Best kan?Anda nampak kan betapa seriusnya kami kali ini. Nak lebih serius? Kami akan jalankan contest ‘rare’ yang kami pasti tak ada mana-mana individu atau company yang perah buat sebelum ini.Contest yang kami maksudkan ini berkenaan kempen kami untuk banteras seller phero-x tiruan yang berlambakan di pasaran.Kami akan terangkan nanti bagaimana untuk anda join contest tersebut.Hadiahnya berupa wang tunai Rm500- RM800.Makin best kan?

Maaf sekali lagi,tahun 2017 kami sangat-sangat serius nak banteras seller Phero-X tiruan.Tahun ini kita lawan habis-habisan.

Jadi untuk entry kali ini,kami jelaskan pada anda,bagaimana anda nak tentukan atau pastikan Phero-X yang anda beli Original atau Tiruan.

KOTAK PHERO-X SEPERTI DALAM GAMBAR

phero x original phero x russia morgan labs llc phero x malaysia

PENUTUP KOTAK DILENGKAPI DENGAN QR CODE DARI T-SECURITY.ANDA BOLEH SCAN QR CODE TERSEBUT MENGGUNAKAN TELEFON BIMBIT ANDA.

qr code phero-x original t-security

BOTOL DILENGKAPI DENGAN SARUNG ELEKTROSTATIK BERWARNA PUTIH.

phero x murah

BOTOL PHERO-X ‘SEALED’ DENGAN PLASTIK KEMAS BERSAMA NUMBER SIRI.

phero x pheromone

DI ATAS PENUTUP BOTOL PHERO-X TERDAPAT ‘COP TIMBUL’ PHERO-X DAN RUSSIA.

phero x pheromone

Orait.so jangan tertipu lagi.Kalau ada pertanyaan,boleh terus whatsapp 017-3959477 .

 

POSLAJU COD

 

Phero X testimoni