Ciri-ciri PHERO-X ORIGINAL

Phero-x Original dan Tiruan ni ceritanya memang tak habis-habis. Yelah kan,harini tukar,esok dah kena tiru lagi.Harini kita bagitau phero-x macam ini,tiruan macam itu.Esok lusa kita jumpa phero-x tiruan dah sama pulak .HAHA

Orait,sebab itu juga lah bila ada pelanggan-pelanggan yang beli dari orang lain dan bertanya kami,kami ambil pendekatan artis Malaysia.. “NO KOMEN” sebab kami tak tahu dari source mana produk tu. Kalau dari pengedar-pengedar Sah kedaipheromone.comdah tentulah ORIGINAL.

Disebabkan ramai yang tahu kedaipheromone.com confirm original.Maka ramailah yang menggunakan nama kedaipheromone.com.Menipu pelanggan katanya pengedar kami.Padahal tak tersenarai pun di website.Siap ada yang menggunakan testimoni-testimoni kami.Jadi,berhati-hatilah sahabat semua ya.Pastikan anda dapatkan phero-x original dari pengedar sah kedaipheromone.com sahaja.Boleh check senarai pengedar terdekat disini.>> KLIK SINI

Orait berbalik kepada menjawab soalan bagaimana nak membezakan phero-x original dan phero-x tiruan.Jujur kami bagitau,kami tak ada jawapan.Sebab kami tak jual phero-x tiruan,so kami tak tahu nak bezakan.Ada juga pelanggan-pelanggan yang pernah kena tipu dan jumpa kami tunjuk tapi kami saja tak ambik port.Sebab misi kami bagi servis terbaik untuk pelanggan yang nak produk original dan terbaik sahaja.Kami bukan pejuang2 hapuskan tiruan.

Walaubagaimanapun,kami sediakan kat sini sedikit informasi untuk anda guna kalau-kalau was-was dengan phero-x yang akan beli nanti.Kami sediakan ciri-ciri PHERO-X ORIGINAL yang kami ada.Kalau lepas ni geng-geng tiruan buat benda sama,hmmm tak boleh nak kata apa lah ya..

Ciri-ciri PHERO-X ORIGINAL

phero-x original

  1. Tulisan PHERO-X pada botol adalah embossed terus ada botolnya.Bukanlah lekat-lekat biasa dengan sticker atau mana-mana pelekat murahan.

phero-x original

2. Ada nombor siri pada seal penutup botol Phero-X Original. Nombr siri melekat pada plastik seal.So,kalau dah buka plastik seal anda tak jumpa nombor siri tersebut.Jadi,pastikan phero-x yang anda beli masih ada sealed.

Note : Regular customers kedaipheromone.com pasti dah sinonim dengan nombor siri tersebut sebab Hari Raya 2016 yg lepas kami buat contest nombor siri bertuah.3 orang pelanggan menang duit raya RM1000, RM500 dan RM200. Syiok laa…hihi

phero-x original

3. Untuk botol terbaru Phero-x Original.Di bahagian atas penutup botol Phero-X tertera perkataan PHERO-x dan RUSSIA. Perkataan tersebut bukan pelekat tapi tulisan timbul atau embossed terus pada penutup di bahagian atas.

phero-x original

4. Kemudian, pastikan juga phero-x anda dalam kotak dalam bersama-sama pembalut elektrostatik warna putih tersebut.Pembalut itu bukanlah pembalut biasa-biasa.Pembalut tersebut adalah pembalut khas yang memastikan cecair phero-x berada di bawah botol dan duduk pada posisinya.(alamak..susahnya nak terangkan haha..nanti saya edit untuk ayat yang lebih baik dan skema ya)


 

Orait itu sahaja buat masa ini,kalau ada info tambahan inshaa ALLAH kami akan tambah dari masa ke masa ok.

Nasihat saya kepada rakan-rakan di luar sana.Jangan terlalu nak yang murah hingga tertipu dengan mereka yang tak bertanggungjawab.

Nak mudah dan selamat? Pastikan ia dari KEDAIPHEROMONE.COM – Store Online Pheromone Terbesar di Malaysia

Check senarai pengedar SAH terdekat anda disini > senarai pengedar sah Phero-X

 

UPDATE!!! PHERO-X ORIGINAL TERBARU ADA CIRI-CIRI SECURITY KHAS! Anda hanya perlu SCAN BARCODE sahaja..tengok sini —>  Beza Phero-x Original dan Tiruan 2016