BAGAIMANA PHEROMONE BOLEH BANTU KE ARAH HIDUP YANG LEBIH BAIK?

Selamat Pagi.
Yang bercuti,selamat menikmati cuti.
Yang berkerja,selamat berkerja dgn ikhlas dan gembira.

Macam saya janji sebelum ni,saya akan kupas topik ni.Mungkin ramai yang taktau,harini inshaaAllah tau lah ya.

Bila cerita pheromone,semua tau bab MEMIKAT MENGGODA mmg nombor 1 lah.Tapi ada beberapa perkara yang mungkin kami sebagai penjual sahaja yang rasa dan harini kongsi-kongsi.

Boleh dikatakan hari-hari kami terima ucapan Terima Kasih dari pelanggan kami.Alhamdulillah.Sebab apa?

Bro,hidup tak selalunya cerah.Mungkin kita bernasib baik.Ada kawan-kawan kita kat luar sana depa ada masalah.

Ada yang bermasalah dgn keyakinan diri,ada yang bermasalah dgn hubungan sesama manusia,ada masalah gf bf,ada masalah suami isteri,masalah dalam perniagaan dan macam-macam lagi.

FYI,produk di kedaipheromone.com dah banyak tackle problems customers.

Sy kongsi sikit,ada sorang brader ni umur dia dalam lingkungan 38 tahun.Masih bujang.Katanya hari-hari jumpa perempuan baru.Hari-hari kena reject.Katanya takat nak ayat awek kluar takda masalah sbb dia KACAK(huhu bley tahan sombong haha)..tapi setiap perempuan dia jumpa banyak yg tak bertahan lama.Mungkin sbb tak yakin dengan dia,atau tak selesa dengan dia.Dia sendiri tak faham dan salahkan takdir.Akhirnya…

Hidup dia berubah lepas jumpa kedaipheromone.com.Awal2 mmg dia xpercaya tp atas sbb nak usaha dan tak putus asa dia cuba beli salah satu produk kami.Dia kata mmg nampak perubahan.Perempuan yg dia jumpa lepas tu rindu2,selesa dan yakin dengan dia.Siap ada ajak kawin,duit hantaran semua ditanggung.Pergh! Ini cerita btoi bro.

Kami taklah cakap produk kami power sampai mcm tu.Tapi inilah kajian yg pheromone bawak.Setiap sesuatu tu bersebab.Dan pheromone ni control minda bawah kawal seseorang.Bila pheromones trigger organ VNO wanita,dia akan create suasan tenang,selesa,yakin,rindu dan lain2.Kalau xda semua tu,xkan jadi “moments” seterusnya.

Perempuan takkan terima bro ajak tgok wayang or makan2 kalau dia xselesa dgn bro.Dia xkan senang percaya kalau dia xyakin dgn bro.Inikan pula kalau sembang bab cinta or rindu.Betol? Thats the concept bro.

Dalam seni memikat ni..salah satu point penting mmg buat orang selesa,suka,yakin dgn kita..dah ada semua tu mcm2 perasaan lain akan timbul…bab ni kalau cerita mmg panjang..tapi sy just sentuh bab keselesaan dan keyakinan org pada bila pheromones dah trigger dia.
Samalah jugak dgn bab ghairah,or libido bertambah bila suami dan isteri.Bila pheromones dah trigger si isteri,dia dalam keadaan tenang dan selesa.Waktu tu apa bro buat pun dia suka,dia mauu.Sbb tu ramai suami-suami komen isteri selalu mauuuu..haha hari-hari mau lah…bila dah hari-hari mau..Susah lah nak gaduh.Kalau ada masalah pun senang nak bincang.Tenang2 bincang masalah senang selesai.Btol?

Ok bro.Science dan apa yg Allah buat utk kita mmg xlari jauh.Dalam bab suami isteri ni,sbb tu kalau nak rujuk semula bila talak 1 dilafazkan,hanya dengan bersama dgn isteri ja.Sebab apa? Sbb time tu keadaan dah tenang…bincang masalah pun dah setel…mana ada org ghairah kalau dah benci org tu..perasaan ghairah tu timbul pun selepas semua dah tenang.Kasih syg tu dah meluap2..faham? Ok good

Back to topic bagaimana pheromone dapat bantu ke arah lebih baik,camni kesimpulannya.Berdasarkan pengalaman kami,mmg sgt membantu ke arah yg lebih baik.

Yang solo bujang susah nak bergaul dgn perempuan dah mula berkeyakinan diri.Yg xdak awek,dah mula ada awek.dah kahwin..bila dah kahwin,hidup pun semakinlah baik.Rezeki murah,buat apa semua pun mudah.
Yg dah kawin,lebih bahagia.Yg gaduh2 pun dah xgaduh2 lagi.mcm2 lglah kalau cerita bab rumahtangga ni.
Yg selalu kena reject dah xkena reject.Yg nak pikat balik suami isteri pun dah boleh pikat.
Yg meniaga pulak terutamanya yg jualan lansung,lebih senang nal close deal customers.
Yg bekerja,org mudah senang bergaul dan pendapat pun senang orang nak terima.

Macam-macam lagilah…kalau nak cerita tak habis..setiap org berbeza.Masalah berbeza,solusi berbeza.Tahap keberkesanan pun berbeza.Apa¬†yg penting,jgn mengaku kalah..jangan berhenti berharap..

Semoga dapat manfaat.
Yg dah berjaya jgn lupa rekomen pada kawan-kawan ya.

Kedaipheromone.com tetap dihati!

HG5ubQh