ULASAN PRODUK-PRODUK PHEROMONE TERBAIK DI MALAYSIA

Mungkin ada yang tertanya-tanya tentang produk kami.

EH ! betul ke ni?
Berkesan ke?
Pheromone tu apa?
Apa fungsinya?
Macam mana yang dikatakan berkesan tu?

OK!Posting kali ini saya akan ceritakan review atau ulasan saya berpandukan pengalaman saya dalam menjual dan menggunakan Pheromone ini.

AMARAN !Ini adalah pandangan dan pendapat peribadi saya sahaja tentang pheromone.Jadi ia tidak memerlukan bukti kaian saintifik.(itu bukan kerja saya.hehe)

20141224_015753Pengalaman saya bermula disini,saya mula mengenali produk pheromone sejak tahun 2004 lagi…Pada waktu itu saya beli dari website-website luar negara.
Macam-macam jenis produk saya cuba dan saya kaji keberkesanannya.Ada beberapa pheromone yang tidak halal digunakan kerana mengandungi unsur-unsur haram
saya pernah cuba sehinggalah bahan-bahannya saya selidik dan saya tidak beli lagi.

Sebelum kita pergi lebih jauh,Pheromone itu adalah hormon manusia atau lelaki yang keluar melalui peluh.Hormon ini banyak fungsinya(Allah tak menjadikan sesuatu tanpa sebab).
Semua manusia ada pheromone dan kandungan itu lebih tinggi pada lelaki.Malangnya,kadar pheromone berbeza untuk setiap ditambah pula pheromone ini terhapus dek kerana
bahan kimia yang digunakan dalam sabun mandi,deodorant,makanan tidak seimbang dan tercemar;penggunaan bahan kimia pada baja dan binatang yang dimakan,toksin yang banyak
dalam badan dan lain-lain faktor lagi.

Saintis-saintis di barat telah mencipta sejenis hormon yang mirip DNA hormon itu dan dinamakan pheromone.Jadi,hormon-hormon yang terkandung dalam wangian pheromone di
Kedaipheromone.com adalah sintetik,bukan semulajadi.

Jom saya buka minda anda dengan situasi-situasi ini.Pernahkah anda tahu bahawa kenapa lelaki wajib kahwin dengan perempuan? dan bukannya sejenis?Pernah jugak anda tahu
kajian saintis menyatakan wanita yang menghidu ketiak suaminya berkesan mengurangkan stress? Pernah tak di sekolah dulu bila anda lihat cikgu janda lebih garang atau bengis
berbanding cikgu yang mempunyai suami? Dan kalau dia ada suami tapi emosinya tak stabil,marah-marah kita akan cakap ” Mesti tak dapat semalam ni? ” (tidak bersama suaminya bermalam jumaat.hehe)
Pernah jugak anda terfikir kenapa kalau nak ubati rasa rindu anda dan teman wanita anda perlu berjumpanya?
Perkara-perkara ini tidak terjadi tanpa sebab.Pertama,lelaki wajib kawin dengan wanita kerana pertukaran hormon antara lelaki dan wanita itu,wanita perlukan pheromone,
lelaki perlukan copulins.Eh! copulins? Nanti saya ceritakan pasal copulins plak ya. Ok,pertukaran hormon tersebut penting untuk kestabilan emosi kita.Sebab itu kalau
kita perasan mereka yang berumahtangga selalunya lebih berjaya.Dan sebab inilah kita lihat di sekolah cikgu janda garang-garang kerana emosinya kurang stabil dan selalu
marah-marah.Ini membenarkan kajian saintis yang menyatakan hidu ketiak suami,hilang stress.Ya! di ketiak itulah pheromonenya..tapi bakteria pada peluh dah membuatkan
ketiak atau peluh kita berbau dan pheromone musnah.Kemudian,kalau nak lepas rindu mesti kena jumpa?Kalau tak jumpa mesti rindu bertambah-tambah.Tak kira lah dengan teknologi sekarang
skype,whatsapp,video call dan sebagainya..rindu itu takkan hilang.Tetap kena berjumpa.Betul tak? Hehe.Itulah kuasa pheromone..Fikir-fikir kan.

Asas-asas pheromone yang anda perlu tahu :
Pheromone adalah hormon yang keluar melalui atau bersama-sama peluh
Pheromone tidak berbau.Peluh yang busuk bukan bau pheromone.Perfume berpheromone yang berbau wangi itu wanginya itu perfumenya.
Pheromone sangat mempengaruhi hidup kita dari aspek emosi,sosial dan juga hubungan seks.
Perfume berpheromone ada dicipta di makmal,bahan sintetik dan bukanlah semulajadi.

Orait.Kita teruskan review atau ulasan berkenaan produk-produk di Kedaipheromone.Com.

 

 

Phero-x Pheromone & Pheromances Pheromone & Flaming Desire [PRODUK LELAKI]

Phero-x ini buatan Russia. Telah dijual di Kedaipheromone.Com sejak 2007 lagi secara online di forum-forum dan laman web.20141123_110457
Phero-x mengandungi 5ml dan 25x pheromones.Baunya sangat unik dan menawan.Antara pheromone yang terbaik di Kedaipheromone.com
Pheromances pula buatan Canada.Telah dijual di Kedaipheromone.Com sejak Januari 2014.
Pheromances mengandungi 10ml dan 50x pheromones.Baunya juga unik tetapi kurang kuat dan ia lebih terserlah jika badan panas dan berpeluh.
Flaming Desire pula buatan United Kingdom.Baunya seperti perfume desire lain dunhill desire,D&G desire dan lain-lain.Telah dijual sejak 2008 lagi.
Flaming Desire mengandungi 5ml dan 5x pheromones.

20141123_110532Produk-produk dapat meningkat keyakinan diri anda ketika khalayak ramai,memikat wanita,menggoda wanita,meningkat libido/keinginan seks wanita dan lain-lain.
Feedback pengguna produk kami menyatakan produk pheromone kami berjaya membantu dalam memikat dan menggoda wanita,mengghairahkan pasangan mereka,membantu dalam kerjaya
mereka kerana orang mudah mesra dan menerima pendapat mereka.

Pengunaan ketiga-tiga produk tersebuat hampir sama.Anda perlu titiskan 2 titik(maksimum 3 titik) di nadi di pergelangan tangan anda,sapukan dan kemudian sapukan di
nadi di leher anda dan bakinya sapu di badan.

20141224_022507Ketiga-tiga produk pheromone diatas merupakan yang terbaik kami pernah jual.Repeat sales yang tinggi dan feedback keberkesanan yang banyak.
Mungkin ada diantara anda yang tertanya-tanya,yang mana lebih power? yang mana lebih berkesan?
Susah untuk kami nyatakan produk mana yang lebih power kerana repeat sales untuk ketiga-tiga produk adalah seimbang dan ada pelanggan tetap setiap bulan
untuk ketiga-tiga produk tersebut.
Jadi apa yang dapat kami simpulkan,tindakbalas bergantung pada diri anda sendiri,Anda sendiri perlu cuba untuk tahu mana yang lebih sesuai dengan anda.
Untuk membeli anda boleh lihat disini : PRODUK KEDAIPHEROMONE.COM

Bagaimana kami boleh cakap produk pheromone kami berkesan?
Feedback-feedback dari pelanggan kami dan ujian yang kami buat sendiri meyakinkan kami bahawa produk kami sangat berkesan.
Antara testimoni pelanggan; isteri suka,ada perempuan cakap rindu nak bau perfume,ada yang tertarik untuk berkenalan,ada yang cakap keyakinan diri bertambah,
ada yang cakap iterinya geram,ada yang cakap perempuan mudah mesra dan lain-lain lagi.
Anda boleh lihat dan baca berita kejayaan pelanggan-pelanggan kami disini : TESTIMONI PELANGGAN
Pheromiss For Her&Pherolins for Her&Mystique Switzerland for Her [PRODUK WANITA]

20141219_070832Pheromiss,Pherolins dan Mystique Switzerland merupakan produk wanita yang mengandungi pheromone dan copulins.
Copulins merupakan salah satu jenis hormon pheromone yang diambil dari dna wanita.Dikatakan hormon ini terhasil dari bahagian kemaluan wanita
yang lazimnya hormon tersebut melahirkan rasa ghairah pada pasangan.Walaubagaimanapun hormon yang terkandung dalam wangian hanyalah sintetik iaitu
bahan kimia yang dna sama.
Cerita mengenai copulins ini ada beberapa saintis mengaitkannya dengan amalan syirik masyarakat asia iaitu nasi kangkang.Kerana caranya sama.20141219_025228
Bukan cara penghasilannya tempat tempat nasi itu diletakkan dengan suhu panas itu menyamai sedikit sebanyak kajian mereka.
Seperti pheromone dan copulins dalam produk-produk ini ia lebih berkesan dalam suhu badan yang sedikit panas.

Cara penggunaan produk-produk ini berbeza sedikit.Pheromiss Anda perlu titiskan 2 titik(maksimum 3 titik) di nadi di pergelangan tangan anda,sapukan dan kemudian sapukan di
20141224_021302nadi di leher anda dan bakinya sapu di badan.Pherolins pula penggunaannya secara “roll on” seperti perfume biasa,lebih mudah untuk digunakan.Dan Mystique switzerland pula
penggunaannya seperti botol lotion.Picitkan dan sapu pada nadi lengan dan leher seperti perfuma biasa.
Untuk membeli anda boleh lihat disini : PRODUK KEDAIPHEROMONE.COM

Ini sahaja untuk kali ini,InshaaALLAH akan ada lebih banyak tentang review produk-produk kami kerana matlamat kami tak lain tak bukan
supaya anda semua rakan-rakan pelanggan kami mendapat manfaat dari produk=produk yang kami jual.

Kedaiphromone.com |STORE PHEROMONE TERBESAR DI MALAYSIA|

HG5ubQh